• 瀏覽: 3,310
  • 回覆: 43
+9
民主黨成員林子健涉嫌訛稱被操普通話的大漢迷暈擄走並施虐,被控以一項明知地向警員虛報有人犯罪罪名。案件今(4日)於西九龍法...

釘子黃係真癲定係假傻

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190104/mobile/bkn-20190104134419483-0104_00822_001.html

犯民賤狗港奸冇好人, 牠們只懂搞亂香港害市民... 人渣林子健就是牠們的樣板了...

引用:
原帖由 bchk2015 於 2019-1-4 03:47 PM 發表

我覺得民主黨成員林子健有罪!
果日開記招班民主黨議員呢

引用:
原帖由 bchk2015 於 2019-1-4 03:47 PM 發表

我覺得民主黨成員林子健有罪!
我就覺得子健係代罪羔羊,主謀係李看更,av仁同3白眼,製片編劇&導演,子健只係一名唔及格的演員。

呢班友,有破壞、無建設,又話尊重法治,上到庭仲係度笑,唔怪之得「本土」多白痴。
引用:
原帖由 hwwong 於 2019-1-4 03:43 PM 發表
犯民賤狗港奸冇好人, 牠們只懂搞亂香港害市民... 人渣林子健就是牠們的樣板了...

...

引用:
原帖由 cll4793 於 2019-1-4 03:52 PM 發表

我就覺得子健係代罪羔羊,主謀係李看更,av仁同3白眼,製片編劇&導演,子健只係一名唔及格的演員。
唔合格嘅演員冇飯盒食囉……霞姨,趕佢走

引用:
原帖由 逃緊久 於 2019-1-4 03:22 PM 發表
民主黨成員林子健涉嫌訛稱被操普通話的大漢迷暈擄走並施虐,被控以一項明知地向警員虛報有人犯罪罪名。案件今(4日)於西九龍法...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190104/photo/bkn-20190104134419483-0104_00822_001_01b.jpg?20190104144619

釘子黃係真癲定係假傻

新聞來源連結:
https://hk ...
我覺得佢非常聰明,用呢個方法去測試清楚黨內,邊啲係大難臨頭各自飛嘅黨員。

剛剛聽新聞
係法庭堅持被人抓走
而且仲質疑警方對佢不公

乜佢以為仲會有人信佢呢隻棄卒?

引用:
原帖由 絕世小魚 於 2019-1-4 04:04 PM 發表
剛剛聽新聞
係法庭堅持被人抓走
而且仲質疑警方對佢不公

乜佢以為仲會有人信佢呢隻棄卒?
同意
毒果是這樣

上一次書店事件,毒果又說是李某及桂某是被綁架
結果最后事主親身上視頻證明他們是自願偷渡向黨機關投案自首
毒果已經被狠狠地打臉了
這次又再作新聞
我們不應再費唇舌向香港人解釋毒果是這樣

咁on九嘅事都做到出嚟,
佢自己都忍唔到笑。

好明顯係幻想一啲事情出嚟

大佬,有人保薦佢去美國讀神學,做d簡單任務作為報答。最重要係今次老爺判決附合劇情。可能已經單曬眼,你睇重量級到庭打氣。如果判個疑點利益歸被告之係唔入=無事。訂得機票。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]