• 瀏覽: 7,700
  • 回覆: 10
+7
引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-3 09:33 PM 發表

肥電隱身塗層不斷出現氣泡同龜裂,每飛一次又要補一次油,不補油又像極生滿豆皮皺紋的肥婆一樣破壞隱身能力,今次盟友真係比尾腳坑得慘

回頭看看我國殲20皮光肉滑,隱身塗層非常光滑貼服,像極新進小鮮肉

就算機身承受高壓氣流一樣無損分毫,隱身塗層方面我國最少領先尾腳一代:smile_o0 ...
有冇LINK呀?? POST出嚟啦

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-3 09:33 PM 發表

肥電隱身塗層不斷出現氣泡同龜裂,每飛一次又要補一次油,不補油又像極生滿豆皮皺紋的肥婆一樣破壞隱身能力,今次盟友真係比尾腳坑得慘

回頭看看我國殲20皮光肉滑,隱身塗層非常光滑貼服,像極新進小鮮肉

就算機身承受高壓氣流一樣無損分毫,隱身塗層方面我國最少領先尾腳一代:smile_o0 ...
你都作得幾叻喎, 完全冇LINK, 上網亦搵唔到相關資料

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-4 01:25 AM 發表

尾腳國防機密咁易比你搵到咩
咁大陸果d網絡評論員咁勁嘅,可以搵到美國佬國防機密,美國官方冇嘅消息大陸反而有,佩服佩服

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-4 02:35 PM 發表

你唔知呢個世界上有黑客嘅咩
哦,原來係呃客

為咗掩飾張p圖就大大力搵其他嘢講,p圖果張同原圖差幾遠呀

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2019-1-8 07:33 PM 發表

咩P圖?你整出黎既?你又知係P圖?
你又知唔係?

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2019-1-8 07:33 PM 發表

咩P圖?你整出黎既?你又知係P圖?
有晒原圖同早前果張差幾遠呀,唔係p圖咪拎外國網站發出嚟條link證實咯,搵張大陸微博轉貼圖就係?大陸有訂咗f35咩?佢地有影到相?

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-10 11:06 AM 發表
話P圖個位人士,咁耐都攞唔到張原圖出嚟,真係笑死街坊
問緊你起晒泡果張係邊度來源呀?拎條原link出嚟啦,唔好貼大陸微博d link當原圖呀,係咪大陸已經買咗部f35戰機呀?影咩相都有啦

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-11 07:17 AM 發表

微博條link係你搵嘅
所以咪話咯,有冇原link圖片呀,微博張圖出處在哪?

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-11 03:38 PM 發表

你咁講你以後啲分身就唔使貼link啦,你哋冇一條link係原link嚟嘅🤣
唔好轉移視線, 問緊你原圖LINK? 咩以後唔使貼?LINK都講得出,你睇下所有LINK都可以追索到源頭, 除咗P圖果D貼

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-12 04:43 AM 發表

你慳啲啦,冇料扮四條,自己一張圖都冇又link,俾你又話P圖link ,自己又冇能力搵
我錯啦, 麻煩你俾原圖LINK我啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]