• 瀏覽: 7,679
  • 回覆: 18
+7
引用:
原帖由 同你死過 於 2019-1-10 03:53 PM 發表

因為生肥瘡幅圖就係原圖
就算有原圖軍盲都當睇唔到

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-11 06:36 AM 發表

問緊你起晒泡果張係邊度來源呀?拎條原link出嚟啦,唔好貼大陸微博d link當原圖呀,係咪大陸已經買咗部f35戰機呀?影咩相都有啦
微博條link係你搵嘅

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-11 02:23 PM 發表

所以咪話咯,有冇原link圖片呀,微博張圖出處在哪?
你咁講你以後啲分身就唔使貼link啦,你哋冇一條link係原link嚟嘅🤣

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-11 10:28 PM 發表

唔好轉移視線, 問緊你原圖LINK? 咩以後唔使貼?LINK都講得出,你睇下所有LINK都可以追索到源頭, 除咗P圖果D貼
你慳啲啦,冇料扮四條,自己一張圖都冇又link,俾你又話P圖link ,自己又冇能力搵

附件

B5C7BB84-6E6F-4A72-A06D-345FC52B1574.jpeg(65.08 KB)

924A8258-754E-4B8B-8069-73D3F3D9C2C1.jpeg(22.04 KB)

76B9AB07-A40E-47BA-87E9-BEE83AE62D51.jpeg(98.51 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]