• 瀏覽: 7,725
  • 回覆: 18
+7

肥電隱身塗層不斷出現氣泡同龜裂,每飛一次又要補一次油,不補油又像極生滿豆皮皺紋的肥婆一樣破壞隱身能力,今次盟友真係比尾腳坑得慘

回頭看看我國殲20皮光肉滑,隱身塗層非常光滑貼服,像極新進小鮮肉

就算機身承受高壓氣流一樣無損分毫,隱身塗層方面我國最少領先尾腳一代

有圖有真相

引用:
原帖由 lyk898 於 2019-1-3 09:59 PM 發表
又喺領先美國系列
事實上中國二代半以上戰機賣得出數量少得可憐, 跟本冇咩人要, 原因唔通喺因而太先進, 所以冇人買??
中國二代半戰機真係唔可以叫先進,只可以說唔係太差

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-3 10:10 PM 發表

你都作得幾叻喎, 完全冇LINK, 上網亦搵唔到相關資料
尾腳國防機密咁易比你搵到咩

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-1-4 10:27 AM 發表
各國?新聞來源 please。
唔好講新聞來源,連 F35 嗰張相生瘡你都搵唔到呀,要搵入Deep web搵

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-4 11:53 AM 發表

好明顯樓主唔抵得各國爭購F35,恨得咬牙切齒導致心理不平衡,不得不出這個無聊酸葡萄貼自慰一下
你係咪話緊自己,你每日係軍版都係做緊呢D嘢😂😂😂

引用:
原帖由 fb5868293 於 2019-1-4 11:42 AM 發表
去同軍事強國打,打得贏先至話你勁。
軍事強國連金仔都唔敢郁,打鬼咩

引用:
原帖由 艾力斯102 於 2019-1-4 11:27 AM 發表
有咩好嘈,肥電又好,殲20又好,用家都不是平民和所謂的民間軍事專家。好唔好用,合唔合適都係一班空軍用家話事,在戰場上可否發揮其最大效用或是不堪一擊都是這班空軍控制,一班非用家唱到對家幾差或讚到自己支持的幾勁都好,都不可能影響到這班專業的用家。所以都係回歸現實,看看各國軍方所出的報告會比較實際。 ...
你仲係新手,呢段嘢應該同隻昆蟲講

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-4 01:43 PM 發表

咁大陸果d網絡評論員咁勁嘅,可以搵到美國佬國防機密,美國官方冇嘅消息大陸反而有,佩服佩服
你唔知呢個世界上有黑客嘅咩

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-4 03:12 PM 發表

笑死, 你部搖控機有9g 加速 fly by wire,可以攞黎比。
真係無得比,搖控飛機層油仲噴得靚過F35🤣

引用:
原帖由 nashwan 於 2019-1-4 03:11 PM 發表
唔講隱唔隱身, 工藝就真係差. 底漆噴得唔好, 面漆與金屬接觸唔相蝕.
師兄對油漆工藝有D知識噃

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2019-1-5 12:47 PM 發表
嘩,有肥電新料,正,呢幾個忙唔記得留名tim
見你忙咪幫下你插佢啦

引用:
原帖由 同你死過 於 2019-1-5 02:31 AM 發表
果層漆油真係同二手車有得揮9182320
有得揮

.

話P圖個位人士,咁耐都攞唔到張原圖出嚟,真係笑死街坊

鍵盤翻頁
左右