註冊 登入

各國投訴肥電為趕貨粗製濫造,缺乏隱身能力,再怨中國殲20為何不外銷

打個比喻, 講F1賽車手相信香港沒有人係, 最住當然係香港的F3賽車手講,可惜無.
2個人一個有車牌識駕駛, 一個連車牌都無齋吹. 你會信邊個呢!

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 nashwan 於 2019-1-4 03:11 PM 發表

唔講隱唔隱身, 工藝就真係差. 底漆噴得唔好, 面漆與金屬接觸唔相蝕.
師兄對油漆工藝有D知識噃

引用:
原帖由 自脱胸罩屈非礼 於 2019-1-3 09:35 PM 發表

肥電生大量暗瘡?
是肥電練成了西毒蝦毛功,好厲害呀。

回覆 引用 TOP

咁搞法,廢癲真係遲早出事呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-3 09:33 PM 發表

肥電隱身塗層不斷出現氣泡同龜裂,每飛一次又要補一次油,不補油又像極生滿豆皮皺紋的肥婆一樣破壞隱身能力,今次盟友真係比尾腳坑得慘

回頭看看我國殲20皮光肉滑,隱身塗層非常光滑貼服,像極新進小鮮肉

就算機身承受高壓氣流一樣無損分毫,隱身塗層方面我國最少領先尾腳一代:smile_o0 ...
難怪飛一次就要嘖一次油

沙中蚌常怨路茫茫,常怨處身灰暗地方,
而四周好陽光,它閉起眼來看,常合上難怪不見光。
引用:
原帖由 kingking99 於 2019-1-4 08:26 PM 發表

難怪飛一次就要嘖一次油
肥電最勁係佢隠身能力,如果無左隱身既能力,佢咁肥美既身形肯定做硬新一代空中棺材。

引用:
原帖由 foxchanhk 於 2019-1-4 03:19 PM 發表

哈哈!! 你又得咩(呢個標準你定的)?!大家等你表演一下,否則大家都係軍盲而已! 我從來只認自己係軍盲.

我個標準係你飛部遙控直升機/飛機! 我等你表演.
如果唔得,你咪仲衰過我, 起碼我整到部機識得飛仲識的花式表演喎, 磚家!

P.S. 玩開電直都知, 遙控直升機的花式勁到軍用直升機都做唔出來, 單係自旋翻已經無軍事直升機做出來了. ...
而家講jet fighter, 你就講直升機。不如講埋火箭導彈太空飛行器啦!

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-4 08:59 PM 發表

而家講jet fighter, 你就講直升機。不如講埋火箭導彈太空飛行器啦!
又玩斷章取義,繼續搬龍門! 香討看官識分別既。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 foxchanhk 於 2019-1-4 08:56 PM 發表

肥電最勁係佢隠身能力,如果無左隱身既能力,佢咁肥美既身形肯定做硬新一代空中棺材。
空中棺材樣版
J20 唔夠二十架,三年應該跌咗兩架,超過10%
J15廿幾架,三年跌四架佔總數六分一,包括二十日內跌兩架一死一重傷。

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-4 09:03 PM 發表

空中棺材樣版
J20 唔夠二十架,三年應該跌咗兩架,超過10%
J15廿幾架,三年跌四架佔總數六分一,包括二十日內跌兩架一死一重傷。
又玩搬龍門。好多香討人士都見識過了。在下軍盲暫時只睇肥電。

引用:
原帖由 foxchanhk 於 2019-1-4 09:05 PM 發表

又玩搬龍門。好多香討人士都見識過了。在下軍盲暫時只睇肥電。
只睇肥電又搬龍門去直升機,自打嘴巴!
仲有呢個標題講j20, 我講殲20有離題嗎?

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-4 09:19 PM 發表

只睇肥電又搬龍門去直升機,自打嘴巴!
仲有呢個標題講j20, 我講殲20有離題嗎?
哈哈,係要講肥電垃圾!你呢啲紙上談兵,Google, YouTube勁過你啦。今次繼續斷章取義我寫的野了,幸好香討有理性既人仲好多,佢哋識分析。

回覆 引用 TOP

果層漆油真係同二手車有得揮

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-3 09:33 PM 發表

肥電隱身塗層不斷出現氣泡同龜裂,每飛一次又要補一次油,不補油又像極生滿豆皮皺紋的肥婆一樣破壞隱身能力,今次盟友真係比尾腳坑得慘

回頭看看我國殲20皮光肉滑,隱身塗層非常光滑貼服,像極新進小鮮肉

就算機身承受高壓氣流一樣無損分毫,隱身塗層方面我國最少領先尾腳一代:smile_o0 ...
外銷??? 買俾邊個???分分鐘失事都有可能!外國飛行員嘅命比你地啲咩 “賤20” 值錢太多!

5大超級武器已全部被豬乸(搓乸)掌握:
1-偷
2-呃
3-拐
4-騙
5-假
「蟍」害了! 我的「蟈」!

@@@  $0.5  fb666 已經向我投降 !

回覆 引用 TOP

嘩,有肥電新料,正,呢幾個忙唔記得留名tim

要親眼看著西方日落西山,自己一向看不起的東方每日上升,除了在網上盡力悍衛自己那逆時代的觀念意識,還可以做什麼?親眼看著自己的世界觀被輾碎 (只是殖民地教育下的一個可憐犧牲品)
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。