• 瀏覽: 13,351
  • 回覆: 226
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-3 03:15 PM 發表
我建議不如中華民國,中華人民共和國分別加入美帝 成爲 United States of America and East Asia. 簡稱 U。S。A。A。

大陸同台灣各分配一張選舉人票,保證大陸人,臺灣人冇機會影響美帝總統選舉。但有責任維護美帝國家安全。

U.S.A.A 將會成爲超級強國,由共和黨、民主黨 兩黨輪流專政大陸人。

大陸人維持冇投票權,大陸州長由U.S.A.A. 總 ...
樓主想美國統一,你老豆係咪黑鬼呀?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-3 03:15 PM 發表
我建議不如中華民國,中華人民共和國分別加入美帝 成爲 United States of America and East Asia. 簡稱 U。S。A。A。

大陸同台灣各分配一張選舉人票,保證大陸人,臺灣人冇機會影響美帝總統選舉。但有責任維護美帝國家安全。

U.S.A.A 將會成爲超級強國,由共和黨、民主黨 兩黨輪流專政大陸人。

你快去美國啦!這裡沒有你的幻想

引用:

美帝只識搞分裂, 不懂搞統一

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-3 03:28 PM 發表
美國是多民族國家。 你少擔心。

歧視是有的。但主要是看你的行爲。
咪即係多民族統一?
睇嚟美國野心大啲喎~

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-3 03:36 PM 發表
所以唔想被美帝分裂,咪惟有投靠美帝,
睇下佢願唔願意統一大陸同臺灣囉,明冇?
日,台已投靠了美帝, 你過去感受下做洋奴的悲哀吧

台仔想做美狗,可惜人地都唔要,真慘

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-3 03:45 PM 發表
你做過洋奴嗎?

你如何得知 做洋奴 悲哀?
唔使做過洋奴先知嘅, 你睇小英被人迫宮, 蘿蔔頭三十年經濟不起, 而家日本青年要服侍大遊客來挽救經濟就知啦

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-3 03:45 PM 發表
你做過洋奴嗎?

你如何得知 做洋奴 悲哀?
知唔知沖繩婦女比美軍老強完,日本政府聲都唔敢聲?

哈哈,台灣同美國統一...正....

樓主唔好放棄治療 記得食藥呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]