• 瀏覽: 32,160
  • 回覆: 231
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 kopandem 於 2019-1-3 10:20 AM 發表

嘩,咁即係你啦,快去自首。
我坐火車坐開車頂tim

引用:
原帖由 咖哩哥哥 於 2019-1-3 09:32 AM 發表
早上7時許,港鐵大圍站往紅磡方向,據報有人在月台後方走入路軌範圍,港鐵職員發現報警,東鐵往紅磡列車一度延誤。警方及港鐵職員翻看閉路電視後,發現一名男子走入路軌範圍後,到對面月台乘車離去。港鐵表示,大圍站的月台長在早上7時發現一名男子,由2號月台進入路軌,於是立即按動緊急掣,阻止列車進出車站,並通知車務控制中心報警處理,至早上7時25分,經一輪搜索確定情況安全後,列車服務回復正常。

有冇咁趕啊 ...
其實我好想知, 條友系咪系香港教育?

冇腦兼自私!

咁勇

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2019-1-3 10:54 AM 發表

九唔搭八
問非所答
收線
你好似唔識玩討論區咁,神早答左你,你只係要你心中既答案,問一唔可以話二!唔知你有乜權力!中國人過度自我中心
以為呢到係法庭呀?討論區討論乍!個個要跟你個對答走,番去同你下屬玩吧,真係收線!

引用:
原帖由 超力電磁俠V 於 2019-1-3 10:13 AM 發表

大陸人機會都唔少
無錯,宜家香港大陸人多過香港人

引用:
原帖由 estateman 於 2019-1-3 09:53 AM 發表
如果發現此人是大陸人一定過20板
香港本土夫妻會因為上唔到巴士而衝出馬路阻止巴士駛走,所以今次因為都係本土人士嘅自私自利但為公義的行為

咁型

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2019-1-3 10:33 AM 發表

閣下咁肯定
假使唔係大陸人
咁閣下會否登報向大陸人道歉?
道歉?黃色人絕招就係間歇性失明和失憶

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2019-1-3 10:54 AM 發表

九唔搭八
問非所答
收線
嗰啲係本土式嘅你講東時佢講西

引用:
原帖由 咖哩哥哥 於 2019-1-3 09:32 AM 發表
早上7時許,港鐵大圍站往紅磡方向,據報有人在月台後方走入路軌範圍,港鐵職員發現報警,東鐵往紅磡列車一度延誤。警方及港鐵職員翻看閉路電視後,發現一名男子走入路軌範圍後,到對面月台乘車離去。港鐵表示,大圍站的月台長在早上7時發現一名男子,由2號月台進入路軌,於是立即按動緊急掣,阻止列車進出車站,並通知車務控制中心報警處理,至早上7時25分,經一輪搜索確定情況安全後,列車服務回復正常。

有冇咁趕啊 ...
害人害己

引用:
原帖由 做乜很 於 2019-1-3 11:15 AM 發表

嗰啲係本土式嘅你講東時佢講西
軍版勁多呢啲黃色人啦,你講釣魚臺佢就同你講外蒙古,無符架啦,等啲記者遲一兩日有無跟進報導果位仁兄係因咩事要跳落路軌過對面囉。

睇返97前啲路軌廣告吧!

上左車就贏啦 關人能事

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]