註冊 登入

男乘客趕時間 跳路軌去對面月台上車走 香討焦點

新香港人?🤣

弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係智力將軍囉 【入毒果帖即按 GG   你我可做到】 🙅‍♂️🏷💩

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 iammacdonald 於 2019-1-3 10:36 發表

道歉?日日新聞毫無理據話案中人係廢青黃絲果班又會否道歉?
一單還一單
家下講緊你呢單

強烈讉責無恥泛民利用學生佔中  
拉佢坐監

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2019-1-3 10:38 AM 發表

一單還一單
家下講緊你呢單
咪講緊呢單囉,碌番上去睇啦

引用:
原帖由 iammacdonald 於 2019-1-3 10:41 發表

咪講緊呢單囉,碌番上去睇啦
咪係囉講緊你呀
講乜其他人呀
難道你駕車超速比警方捉
你話其他人都有超
做乜唔去捉其他人
呢的咪小學雞想法囉

要重罰這人。

引用:
原帖由 pharmaceutics88 於 2019-1-3 09:56 AM 發表

香港人真係慘,驚遲到驚到要跳軌,命都唔要。唔怪得香港咁多人有情緒病。
最能多人要打要殺,又只會用早D出門解決

回覆 引用 TOP

果個人有問題?係神輕病嗎?

回覆 引用 TOP

樓主,其實佢求左其他可能遲到嘅人啦

回覆 引用 TOP

幻覺吧?

回覆 引用 TOP

趕住去投胎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2019-1-3 10:44 AM 發表

咪係囉講緊你呀
講乜其他人呀
難道你駕車超速比警方捉
你話其他人都有超
做乜唔去捉其他人
呢的咪小學雞想法囉
大佬呀!你係法官定差佬呀
我既意思已經講左,你法官上哂身話敢就敢?你當自己乜水呀!庭上都要講案例,呢到係討論區呀!大佬小學雞!
你做紀律部隊定訓導呀?定當我打你工呀!

是一隻狗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iammacdonald 於 2019-1-3 10:50 發表

大佬呀!你係法官定差佬呀
我既意思已經講左,你法官上哂身話敢就敢?你當自己乜水呀!庭上都要講案例,呢到係討論區呀!大佬小學雞!
你做紀律部隊定訓導呀?定當我打你工呀! ...
九唔搭八
問非所答
收線

引用:
原帖由 estateman 於 2019-1-3 09:53 AM 發表

如果發現此人是大陸人一定過20板
理得佢呀。話左佢係大陸人先算啦。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。