• 瀏覽: 1,311
  • 回覆: 20
中國共產黨與國民黨將再次合作,統一中國,打倒漢奸菜!

其實習大講得好明白,就係排除民進黨政府,要跟「台灣人民」商討兩岸統一,實際上即是國民黨(或加上新黨)

各文黨依家有乜力?得一個韓各魚

國共合作,統一中國

引用:
原帖由 rrt202 於 2019-1-3 08:03 AM 發表
冇乜可能,台灣已經唔係國民黨想點就點,佢須靠選票去生存囉。台灣點都有幾佰萬人係死梗派,冇得攪,跟本一定要出軍事流血至有可能的。

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-1-3 05:14 PM 發表
各文黨依家有乜力?得一個韓各魚
新潮流講明唔會比好日子佢過

洗乜合作 莊閒不分 亞爺話事 要收就收。

引用:
原帖由 rrt202 於 2019-1-3 08:03 AM 發表
中共送二百萬平方公里中國故有土地俾俄國,中共呢D賣國行為你有冇話佢係漢奸走狗賣國賊???

引用:
原帖由 conpoy 於 2019-1-22 09:12 AM 發表
洗乜合作 莊閒不分 亞爺話事 要收就收。
中共送二百萬平方公里中國故有土地俾俄國,中共呢D賣國行為你有冇話佢係漢奸走狗賣國賊???

引用:
原帖由 2018mido100 於 2019-1-3 08:08 AM 發表

絕對支持!

所以,中港親中媒體,都支持台灣中國時報,打擊漢奸!

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-1-3 02:31 PM 發表
其實習大講得好明白,就係排除民進黨政府,要跟「台灣人民」商討兩岸統一,實際上即是國民黨(或加上新黨)

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-1-4 11:34 AM 發表

冇乜可能,台灣已經唔係國民黨想點就點,佢須靠選票去生存囉。台灣點都有幾佰萬人係死梗派,冇得攪,跟本一定要出軍事流血至有可能的。

引用:
原帖由 ~!!~ 於 2019-1-22 12:19 AM 發表

新潮流講明唔會比好日子佢過
所以又係內部斗爭消耗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]