• 瀏覽: 18,404
  • 回覆: 107
引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-1-2 02:53 PM 發表

速度相差超過100倍!
AT&T 已經被人踢爆,純粹係個手機螢光幕右上角訊號嗰度寫住5G, 實際速度其實係4G, 簡單來講係搵笨

希望不是假消息

期待期待期待,重要的事說三遍

轉捩點係英國最近因為基站冧檔,手機信號停咗幾個鐘頭。電訊商諗清諗楚都係轉返軚用華為。

華爲除咗又靚又平之外,最重要係有乜緊急事故廿四小時即時有技術支援(唔係得個錄音或者接線生嗰隻,而係有人手可以即時提供支援)。唔係好似啲鬼佬咁聖誕放曬假要返工日子先至得閒同你搞。

平靚正,識貨的電信商一定用華為。

引用:
原帖由 gullible 於 2019-1-2 02:56 PM 發表

AT&T 已經被人踢爆,純粹係個手機螢光幕右上角訊號嗰度寫住5G, 實際速度其實係4G, 簡單來講係搵笨
好學唔學,學出🐈

引用:
原帖由 kennylau2011 於 2019-1-2 02:12 PM 發表
即係點英國佬到底係禁定唔禁還是禁一半用住先...
劇情反轉反轉再反轉,未到6G都唔知5G會係點

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-1-2 02:14 PM 發表

美國5G? 又貴又廢,又遲
尾角個5G係A貨,滯後華記12-18個月。電訊科技3個月都嫌遲。英國佬唔會同錢鬥氣。

都好快丫,可以接受

BT很快落後競爭對手。三年後才有5G器材安裝,對手已經用緊了

Mola

我估下 .... 02 老闆d仔仔女女 好快會被查出同伊朗北韓俄羅C等等做生意, 要引渡去尾國

反水將會陸續有來, 特別係睇到意大利最新嘅測試結果, 不得不低頭!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-1-2 02:14 PM 發表
diu, 英國用美國果套5G制式ar ma
美國在5G制式是缺乏專利產權,連10%都不到。

引用:
原帖由 kennylau2011 於 2019-1-2 02:12 PM 發表
即係點英國佬到底係禁定唔禁還是禁一半用住先😂

新聞來源連結:

http://m.sohu.com/a/285902778_204190?scm=1002.b000b.e500fa.ARTICLE_REC&spm=smwp.content-bd.fd-d.10.1546409154507OYBfX5G&strategyid=00014

近日,據英國金融時報消息稱道,此前由於英國國內最大的電信 ...
睇文字上既意思,英國政府冇禁,只係最大電信營運商就賭老美5G自己禁左先。咁第二大既營運商就賭華為5G,同華為合作。

如果係咁,就唔應該用"禁"字。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]