• 瀏覽: 18,381
  • 回覆: 107
即係點英國佬到底係禁定唔禁還是禁一半用住先😂

新聞來源連結:

http://m.sohu.com/a/285902778_20 ... mp;strategyid=00014

近日,據英國金融時報消息稱道,此前由於英國國內最大的電信運營商BT公司為了配合美國的行動,公然以華為存在安全隱患將華為設備從英國核心網絡剔除。然而英國禁止華為還有一個月的時間,就開始出現了戲劇性的反轉,英國國內的第二大電信運營商O2公開對外發布消息稱道,明年初期將聯合華為,正式在英國測試華為5G信號,以此來解決英國5G網絡的問題。目前,英國O2公司已經同華為形成合作關係,準備在倫敦建立200個5G信號發射基站,而且前期投資就高達30億英鎊。

diu, 英國用美國果套5G制式ar ma

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-1-2 02:14 PM 發表
美國5G? 又貴又廢,又遲

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-1-2 02:14 PM 發表
班香港人又唔續BNO,何來金錢買啲貴價假5G。

其實呢D咪真正生意人囉
BT 唔用, O2 用,兩間唔同 ISP, O2 如果可以係時間上先推出 5G 服務 ,可以係戰絡同錢上都贏,分分鐘贏好多客
差好遠~
O2 果然係真正既英國生意佬

引用:
原帖由 refugee 於 2019-1-2 02:17 PM 發表
你地用左華為,成本低速度高,你自己唔用又慢又貴,最後啲客一定識揀
當然識揀啦
對於普通身無屎既客黎講,錢同速度最緊要,乜撚監控呢D真係怕條撚咩,仲要係英國人怕中共監控?

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-1-2 02:36 PM 發表
其實呢D咪真正生意人囉
BT 唔用, O2 用,兩間唔同 ISP, O2 如果可以係時間上先推出 5G 服務 ,可以係戰絡同錢上都贏,分分鐘贏好多客
差好遠~
O2 果然係真正既英國生意佬 ...
叻人

侵侵憤怒鳥

好快會成為英國第一電訊商

其實英國唔用打口炮,哈巴狗瀨侵侵 a-hole 姐

事實係全國 4G 都未通行

華為在意大利測試的 5G - 2.7G / sec

美國 AT&T的所謂 5G - 24M / sec

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]