• 瀏覽: 34,003
  • 回覆: 313
  • 追帖: 1
+15

據外媒報道,意大利初次進行華為5G網絡測試,平均下載速度高達2.7G/秒,即係話差不多一秒就可以下載到一套戲!呢啲咪實力囉!

圖令5G網絡標準統一
西方國家因為驚中國崛起,所以對每一個阻止中國前進嘅機會,西方國家都唔會放過,見到佢哋咁出力想趕華為岀5G市場就知!受打壓華為唔單止冇氣餒,更憑實力為自己贏返一仗,今次華為同意大利合作嘅測試結果,明顯已經到咗標準的5G頻率速度,足以令對華為實力有質疑嘅國家收聲!據悉,華為正朝著實現全球5G網絡標準統一化嘅方向努力,可見華為有幾強勢!

依家嘅華為,要技術有技術,難怪外奸

新聞來源連結:
https://hkgpao.com/articles/247818

然後手執iPhone發twitter?

重快過家用寛頻

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-1-2 03:06 AM 發表
靚抽!

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-1-2 03:10 AM 發表

靚抽!
我係一個有血性既中國人所以會支持中國野!

你又係一個乜野既人呢?

系真的?

2.7 gigabit 是吧

引用:
原帖由 chris67 於 2019-1-2 03:14 AM 發表

我係一個有血性既中國人所以會支持中國野!

你又係一個乜野既人呢?

唔安全,微波叮熟晒d人,極速死人,趕住去死

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-1-2 03:06 AM 發表
首先唔研究用「艾瘋」發「痴打」呢幅圖真定假及其中有冇俾人造過手腳,
乜(國內及或)華為有禁止人用艾瘋咩?
華為十幾萬員工(包括祕書及公關)有人用「艾瘋」……有人用「痴打」有幾咁出奇?

引用:
原帖由 chinaup 於 2019-1-2 03:22 AM 發表

代表什麼?

堅勁

引用:
原帖由 chinaup 於 2019-1-2 03:22 AM 發表

引用:

未睇字仲以為係#me too

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]