• 瀏覽: 34,008
  • 回覆: 313
  • 追帖: 1
+15
g報作故仔仲快

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-1-2 03:06 發表
然後手執iPhone發twitter?
大6人最中意攪笑

引用:
原帖由 yeunga13 於 2019-1-2 05:29 AM 發表
華為太高調啦,主將被人困住,你重可以點?似乎美國佬已經能話用孫子兵法多過中國人

一定不會相信華為能獨吞天下
華為ceo係輪值制。一人做一期,到期換人。 所以華為人稱:華為員工幾十萬。多一個唔多,少一個唔少。無話無左邊個就死。
所以擒賊先擒王?  死一個王,再選一個咯。

華為利害

引用:
原帖由 chris67 於 2019-1-2 03:02 AM 發表

據外媒報道,意大利初次進行華為5G網絡測試,平均下載速度高達2.7G/秒,即係話差不多一秒就可以下載到一套戲!呢啲咪實力囉!

圖令5G網絡標準統一
西方國家因為驚中國崛起,所以對每一個阻止中國前進嘅機會,西方國家都唔會放過,見到佢哋咁出力想趕華為岀5G市場就知!受打壓華為唔單止冇氣餒,更憑實力為自己贏返一仗,今次華為同意大利合作嘅測試結果,明顯已經到咗標準的5G頻率速度,足以 ...
入面既硬件甚至個OS係華為做既咩?
同小米一樣,軟硬件都係歐美製造!

引用:
原帖由 j_e_r_o 於 2019-1-2 06:23 AM 發表
希望5年內可以普及化華為好野中國好快可以超越美國
I don't think so. Still need to work hard and low profile.

固態硬碟都無咁快

引用:
原帖由 kwailo1233789 於 2019-1-2 04:32 發表
傳送速度快,電一樣消耗快
5G是在跟4G相等能量下,大幅提高傳輸速度及穩定性。
你也是那種不願,不信中國進步的人。

2.7G係咩單位?弱智報個記者未讀過書?

美國都有5G +隻e, 每月可用15G
照華為5G速度,6秒就無啦。

引用:
原帖由 chris67 於 2019-1-2 03:02 AM 發表

據外媒報道,意大利初次進行華為5G網絡測試,平均下載速度高達2.7G/秒,即係話差不多一秒就可以下載到一套戲!呢啲咪實力囉!

圖令5G網絡標準統一
西方國家因為驚中國崛起,所以對每一個阻止中國前進嘅機會,西方國家都唔會放過,見到佢哋咁出力想趕華為岀5G市場就知!受打壓華為唔單止冇氣餒,更憑實力為自己贏返一仗,今次華為同意大利合作嘅測試結果,明顯已經到咗標準的5G頻率速度,足以 ...
勁!香港幾時有?

引用:
原帖由 煙如織 於 2019-1-2 05:39 AM 發表

美國佬AT&T最新推出假5G計劃(5G E),下載速度測試得0.194G/秒:
尾角只係將4G個名改為5G速度不變

引用:
原帖由 廢堆中的一條柴 於 2019-1-2 06:35 發表
系值得高興😄
其她國家現未能5G推出市場,系因為 未擁有5G技術 還是  安裝架建成本$的原因? 想知道,please
二樣皆是。

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-1-2 03:06 AM 發表
然後手執iPhone發twitter?
就算Iphone幾咁厲害,都冇咩值得自豪。因為係美國老既產品,唔關中國人事。更加唔係自認香港人可以做出來。拎李家誠副身家笑人窮,唔知乜撚野心態。

入到去美歐日先算啦,同我地班發展中國家的蟻民講有輪用咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]