• 瀏覽: 1,355
  • 回覆: 20
+3
請馬上要求同俄羅斯談判收復海參崴! 完全統一沒有海參崴又從何談起?

完全統一係要一步步實現。
你屌西都唔係即刻生到仔

統一了之後-珠漢奸

先清漢奸

海參威是遲早要收回的,不過先從收釣魚島,南海開始,
更重要係先殺漢奸

分析土包子何以做出這麼多蠢事,得從兩方面去做睇,1.就是體制問題,在一黨專制下是沒有既有能力又有良知的人,因兩者互有衝突,有權力的就妄自尊大,以震懾派系對手,以致經常出錯。2.則分析習土包此人的學識和修養,此人屬不學無術之類,而且行為自私,加上思路和反應遲緩,遇到危急關頭不易應付,特別是對著特朗普這類政經界老手就只有捱打,(但對著卡梅倫、杜魯多及麥克龍這類小鮮肉或許沒問題,這些都缺乏智慧和經驗的人,但他們收場都不會好),所以美國的策略是很易覺察的,就是時而挑釁你,時而跟你友好,完全將其玩弄於鼓掌之中,你看特朗普不是經常說習土包是他的好朋友嗎?但回個頭照樣揼,可笑的習土包又執人家口水尾說說特朗普也是他的好朋友,有這樣“智慧”的人,中國豈能不敗。

我認為八國聯軍再次入侵瓜分中國嘅機會,絕對比中國咩咩統一來得容易! 
香港又再次回歸到我地偉大嘅大英祖國喇!

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-1-11 09:25 PM 發表
我認為八國聯軍再次入侵瓜分中國嘅機會,絕對比中國咩咩統一來得容易!
香港又再次回歸到我地偉大嘅大英祖國喇!
我認為先殺假漢奸送牠們番去見自己 真.自願阿祖嘅機會最大

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2019-1-11 10:57 PM 發表

我認為先殺假漢奸送牠們番去見自己 真.自願阿祖嘅機會最大
其實世界同聯軍都係想幫助中國有個更進步嘅社會同更好嘅教育,所以先將你地分成多個國家容易管理。毛毛蟲們你地就要自願出黎自首,應該會減刑坐少幾年,皆大歡喜

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-1-12 12:12 AM 發表

其實世界同聯軍都係想幫助中國有個更進步嘅社會同更好嘅教育,所以先將你地分成多個國家容易管理。毛毛蟲們你地就要自願出黎自首,應該會減刑坐少幾年,皆大歡喜 ...
最緊要係將所有阿祖自願後代搬哂去南海填島,集中管理,
成日有美艦出出入入可以精神慰籍,
中意又可以搞下獨立,唔駛影響其它其常人,皆大歡喜

先清分裂狗!

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2019-1-12 11:01 AM 發表

最緊要係將所有阿祖自願後代搬哂去南海填島,集中管理,
成日有美艦出出入入可以精神慰籍,
中意又可以搞下獨立,唔駛影響其它其常人,皆大歡喜 ...
世界上冇南海呢個地方,東海係越南嘅固有領海,中國非法強佔他國島嶼,希望越南聯合美國同盟軍攻打中國!然後再黎香港掃曬啲解褲軍落大海!

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-1-12 12:26 PM 發表

世界上冇南海呢個地方,東海係越南嘅固有領海,中國非法強佔他國島嶼,希望越南聯合美國同盟軍攻打中國!然後再黎香港掃曬啲解褲軍落大海!
越南人仲記得美國聯軍用落葉彈使到佢地生癌生畸胎,所以希望越南聯合美國聯軍的白日夢,
你發吓都可以。

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-1-12 12:26 PM 發表

另外菲仔杜特總統已向中國投誠,中國南海的國家還有誰會幫美國。

看來習大想超越前人。統一中國喎。
若果成功就會好像秦始皇咁,流芳百世。

而家就好似以前玩三國志遊戲咁。
淨返一格就統一了。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]