• 瀏覽: 14,861
  • 回覆: 213
+5
引用:
原帖由 煙剷哥 於 2019-1-1 07:24 PM 發表

大陸既s845,係咪真,驗下先啦。
仲有三星屏幕,及所有零件,都屬頂級
係真既 實際一部手機成本遠遠低過佢賣既價錢 大陸無賣咩專利 牌子之類又唔洗運出國先咁平

至於部野做左咩手腳就難講 例如監控 D資料無喇喇傳左去D不明來歷既伺服器

引用:
原帖由 煙剷哥 於 2019-1-1 07:01 PM 發表

note10都嚟緊,仲note7,全世界得返大陸閪仲提呢件事!
咦?師兄好似有d炆炆地,唔通賴正note 7 野?

引用:
原帖由 煙剷哥 於 2019-1-1 07:36 PM 發表

緊係炆啦,見到大陸咁既閪樣,打劫技術,抹黑友商,吹水作大,跑分作弊,水軍維穩,監聽用家,用二奶廠次貨行騙國民,
搞到勁多國家叫封殺,丟華人臉,
見到自己國家咁既樣,你炆唔炆? ...
睇見都鄧你辛苦
貴一貴買部高價垃圾機點知唔夠最憎嘅大陸機撼,重要爆炸埋,暗啞底口裡重要話佢天下最好,真係辛x苦

引用:
原帖由 INVOY 於 2019-1-1 10:31 AM 發表
主因是華為、小米等國產品牌的興起。

三星手機 rip

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20190101/bkn-20190101093339501-0101_00842_001.html
Just in PRC

引用:
原帖由 煙剷哥 於 2019-1-1 07:42 PM 發表

我見到綠屏醜劉海,即刻頭痛添呀
是但啦,講呢d令你活在夢中而又可以開心翻d嘅,我都鄧你開心嘅

引用:
原帖由 煙剷哥 於 2019-1-1 07:42 PM 發表

唔鍾意就唔好用啦,搞到頭痛為乜呢?

是因為-67-!神州區-好象不退貨-級換機

自從note7爆炸之後, 已經失去信心而且越來越貴 根本唔值嗰個價錢

引用:

乜原來你用華為㗎,如果唔用又點會頭痛呢。都係身體最誠實。

引用:
原帖由 INVOY 於 2019-1-1 10:31 AM 發表
主因是華為、小米等國產品牌的興起。

三星手機 rip

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20190101/bkn-20190101093339501-0101_00842_001.html
無特別, 貴, 越行越慢, 起初轉用小米而家再轉one plus, 國產價廉質衝優, 家下翻唔到轉頭

不止手機
其他家電也跌剩無幾
以前空調雪櫃賣得很好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]