• 瀏覽: 10,031
  • 回覆: 210
引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2019-1-2 11:37 AM 發表
誰説給你聽的?夢遺的時候嗎?
有新聞,台灣新聞,演習逃跑好幾次呢

比如三輛車同時向機場逃跑,讓共軍分不清真假,不信你去看

等你們慢慢享受一下共殘黨的滋味。

引用:
原帖由 RockMe 於 2019-1-2 12:40 PM 發表
以前有幾個台灣同事/
都當過兵.

他們心目中的老解非常西利,
心理上對老解的戰力非常恐懼.
他們當兵時有一個信條,
一旦來真的戰爭,
一定會逃出軍營,
逃不出的也會消極抵抗.
或乾脆在戰場上投降. ...
自我安慰自欺欺人的謊言。

引用:
原帖由 jingke7158 於 2019-1-2 12:44 PM 發表

有新聞,台灣新聞,演習逃跑好幾次呢

比如三輛車同時向機場逃跑,讓共軍分不清真假,不信你去看
然後引毛剷軍來攻,反而毛共軍卻不敢來攻?

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2018-12-31 01:57 PM 發表
「廣告」
各位熱愛民主嘅讀者係咪覺得我哋蘋果日報呢兩日啲料好猛呢?
明日一月一日起會調整售價到10蚊
如喜歡更多量心猛料,記住買多幾份
鐘意就比個奶啦

以上純為設計廣告,如有雷同,實屬不幸 ...
👌

引用:
原帖由 jingke7158 於 2018-12-31 02:16 PM 發表

一發導彈打過去,蔡英文都跑了(妳不知道嗎?蔡英文上臺後已經進行過幾次逃跑演習了,如果打不下來,她跑什麽?)
嘩,勁!大陸必勝、雄起,唔用蘋果!全世界沒有了大陸,屎都沒得食!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2018-12-31 03:01 PM 發表
攻下難 打殘易
快啦!好悶呀

引用:
原帖由 ballsuperball 於 2018-12-31 03:51 PM 發表

中國人嚟香港都唔係自出自入啦
有解爺啵

引用:
原帖由 apmichael 於 2018-12-31 04:00 PM 發表
攻唔攻得下首先係睇國軍肯唔肯死守。以現時情況來睇未開打國軍就會捉蔡英文同大陸談條件
快啦!好悶呀!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-12-31 04:40 PM 發表
毒果新聞,只要信
總比文匯正常

攸關軍人年金改革的《陸海空軍軍官士官服役條例》修正草法,7日下午在立院國防委員會進行詢答。《中國時報》報道,曾銘宗於質詢最後時間,問了國防部長嚴德發「軍人是否會為台獨而戰」,嚴德發說「當然不會」。曾銘宗說「對」、「軍人當然不會為台獨而戰」。嚴德發似乎意識到問題的敏感度,於是搶著說,「台軍忠於國家,台軍忠於人民,而且始終如一。」

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-1-2 12:31 PM 發表

.台灣有幾多支愛國者呢?可以頂到幾耐架?個島係冇得補給既喎。
台灣有cookie monster幫手

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2019-1-2 11:36 AM 發表

沒有共諜做內應,連近在咫尺的金門島也攻不下來,還要將夜鶯島暗中送給越南,將七萬平方公里的江心坡送給緬甸。
世上哪有這樣的賣國賊?
咁點解可以攻下海南島呢?

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-12-31 01:50 PM 發表
敗類共產黨 都係吹下水啫, 共產黨話食樹皮都得啦,夠話奉陪到底啦, 咪又係跪低
黃屎港毒夠話會繼續出嚟掟磚喇,最後咪又係冇咗影!😂😂😂😂😂😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]