• 瀏覽: 48,975
  • 回覆: 128
  • 追帖: 1
+4
中國人一邊喊抗日、一邊遊日本幫日本發大財,這一點都不稀奇,不過有位日本女生實在正到讓中國人,都不想抗日了!

中國微博網友近日分享一段影片,表示有群中國妹子到日本旅遊,到前來服務的日本女服務生更是亮點。當中國女生用中文討論事情時,這位日本女服務生因為語言的問題,無法聽懂所有中文對話,只能站在一旁。但她又正又呆萌的表情,融化了不少中國網友,中國網友紛紛直呼:「好可愛。」、「這個服務員漂亮。」還有網友直接聯想到日本AV女優吉澤明步,說兩人外型相似度極高。(施旖婕/綜合外電報導)

這日本女生正到讓中國人不想抗日,只要AV女優。翻自畫面

有中國網友認為,這名日本女服務生神似AV女優吉澤明步。翻自微博

禾愛國愛黨,一年睇幾百套大日本國AV 片,希望遲d 777  奶媽係禮賓府被個愛國荷蘭水蓋禾

新聞來源連結:
https://tw.news.appledaily.com/international/realtime/20181229/1491647

黑色班點花面貓
提示: 違規內容已被屏蔽
中意插日本女人 同抗日有衝突嗎?

鬼佬都中意港女 好似之前專食港女果條乜X Bond  唔通佢好鐘意同會歸順香港文化?相反 佢吊港女其中一個目的同時為了羞辱港男而已

咁中國人想插架妹其實也一樣道理 樓主原來天真到咁都分唔到  

就係見佢地可憐,想去解放佢地

都唔明你地做乜野
美國夠成日話反華啦
咪每年送幾千年貿易逆差俾中國
日本夠話唔支持中國人過去日本
你去過就見到日本有幾多中文字出現係你眼前
呆灣毒果唔單止毒呆灣人,仲想毒埋我地?過主啦

當然唔會抗日啦!
係要反侵略番日本,
報當年婦女被姦之仇!

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2018-12-29 03:56 PM 發表
都唔明你地做乜野
美國夠成日話反華啦
咪每年送幾千年貿易逆差俾中國
日本夠話唔支持中國人過去日本
你去過就見到日本有幾多中文字出現係你眼前
呆灣毒果唔單止毒呆灣人,仲想毒埋我地?過主啦 ...
美國佬唔知幾L中意大陸妹  過去結婚生混種的大把  按樓主邏輯同佢地反共態度簡直出爾反爾 罪無可恕

依家咩世界呀仲抗日? 抗日紀念戰爭勝利日就有
有D老化石成日講歷史左住地球轉

標題浮誇 肯定樓主未見過 魚港境外的中國美女!

引用:
原帖由 dondonTrump 於 2018-12-29 03:45 PM 發表
啲蝗蟲愛國得吧口,身體最誠實
你條死蚯蚓,你身體唔成實。

附件

Screenshot_20181229-160747.jpg(138.02 KB)

所謂什麼中國網友,咪又係毒果記者自己囉

引用:
原帖由 省委書記3 於 2018-12-29 03:51 PM 發表
中意日本女人 同抗日有衝突嗎?

鬼佬都中意港女 好似專食港女果條乜X Bond  佢係咪好鐘意香港文化了?
師兄神邏輯!
咁人地反共產主義又等於港獨嗎?

身體最誠實

射啲基因俾佢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]