• 瀏覽: 87,397
  • 回覆: 620
  • 追帖: 1
+9
好好休養

華哥,保重!

引用:
原帖由 fm09y 於 2018-12-28 10:18 PM 發表

徐了sell 努力,還可以sell甚麼?牛都努力。人會崇拜一隻努力但無能力的牛嗎?但牛是誠實的動物。
乜牛會有咁多fans咩. 你當人地D fans流嫁. 弊在宜家D後生仔練精學懶, 成日作反, 佢地肯學牛先會係社會之福.

又嚟乜乜「恐怖」?
到底幾時你地先明只有當權者先有能力製造「恐怖」?
黃絲同藍絲都是平民百性,黃絲杯葛劉生同祖國同胞杯葛日貨一樣只是表達意見的一部分,你地藍絲一樣可以杯葛你地眼中的「政棍」同「x獨分子」,冇人話杯葛你等如你冇言論自由。我可以發表不同你的意見先代表你也有相同的自由鬧返我。
係唔係要到冇晒黃絲,冇人敢講同當權者不同的政見,大家先明大鑊?

一個人食幾多著幾多整定嘅。

引用:
原帖由 andyyyy 於 2018-12-28 10:18 PM 發表

除咗跳舞,其他兩樣佢都算出色,要進步都唔會有太多空間啦!
真是看要求又幾高,低。五音不全。都收貨,冇計。

今時今日做藝人, 只有開演唱會搵到真銀,  所以很多耆英歌手仲係要搵得幾多得幾多.

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2018-12-28 10:00 PM 發表

佢82年已出道,今年已18年了。
18 年??

佢會唔會回水?
之後仲有幾場,買咗飛嘅市民如何是好?

引用:
原帖由 你憑乜能野block 於 2018-12-28 10:08 PM 發表
回水退休以後封咪啦仆佳華仔,詐病正無撚恥
回水?你有買飛咩?關你撚事呀?詐病?有醫生證明請病假都得啦,最緊要佢D老闆FANS唔介意,你吹咩?

你唔妥佢撐明日大嶼啫,佢係撐呀,我又撐填海又撐佢,全香港人都撐佢,你吹咩?唔順呀?死咗佢啦!

引用:
原帖由 我老婆系陳婷婷 於 2018-12-28 10:06 PM 發表

嘩!吾系差到咁呀
佢82年道,今年已18年了

係2018 年,理解能力吾係差到咁呀

引用:
原帖由 正字 於 2018-12-28 10:21 PM 發表

乜牛會有咁多fans咩. 你當人地D fans流嫁. 弊在宜家D後生仔練精學懶, 成日作反, 佢地肯學牛先會係社會之福.
牛是誠實,高尚的動物。

收皮吾該🤬已睇抄價票!又話九痛!仆街返屋企𨳒自己老婆啦!

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2018-12-28 22:00 發表

佢82年已出道,今年已18年了。
你點計出來的?

引用:
原帖由 Ballard 於 2018-12-28 22:21 發表
又嚟乜乜「恐怖」?
到底幾時你地先明只有當權者先有能力製造「恐怖」?
黃絲同藍絲都是平民百性,黃絲杯葛劉生同祖國同胞杯葛日貨一樣只是表達意見的一部分,你地藍絲一樣可以杯葛你地眼中的「政棍」同「x獨分子」,冇人話杯葛你等如你冇言論自由。我可以發表不同你的意見先代表你也有相同的自由鬧返我。
係唔係要到冇晒黃絲,冇人敢講同當權者不同的政見,大家先明大鑊? ...
中央沒批准有與中央不同的政見!更沒批准市民思想不一!黃粉全滅是必須及理所當然!這樣國家才會富強!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]