• 瀏覽: 1,322
  • 回覆: 13
+2
🦎🐊👿🐢💀🐍🐉🦕🦖🤴🦑🐳🐋🐞🐛🦗🐼🐯🐹🐲
輸嘅係國家,股民錢。回佣枱底先係自己錢 😎
仲有幕後大老虎要分餅仔 🤨👍

贏咗落袋,輸咗落鑊😛

引用:
原帖由 audia 於 2018-12-28 06:50 PM 發表
C兄深明大陸營商之生態~

牆內報道,非蘋果 😱 

💩係包唔住火,最緊要有替死鬼 👻

http://news.cnstock.com/news,bwkx-201812-4316863.htm

附件

Screenshot_20181228-185719_Chrome.jpg(379.92 KB)

Screenshot_20181228-185905_Chrome.jpg(347.66 KB)

引用:
原帖由 audia 於 2018-12-28 06:50 PM 發表
正解

引用:
原帖由 johntt 於 2018-12-28 06:52 PM 發表
贏咗落袋,輸咗落鑊😛
scenario

如果油價繼續升 中石化可以話自己成本上升 利潤減少

將呢到賺到的平平安安袋落袋

點知天意弄人 油價大跌 本身利好石化
但呢到輸到仆街 紙包唔住火

真係幾仆街

私下袋袋平安了

引用:
炒濃期權有得回??

呢幾日石化跌獲金!!

賭博係中國國粹

引用:
原帖由 jiao886 於 2018-12-29 04:57 PM 發表
私下袋袋平安了
贏輸都有錢收,同做律師一樣發!

PK

引用:
原帖由 ASoIaF 於 2018-12-28 06:45 PM 發表
【新增影片】

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20181228/720pix/1545978264_c4ad.png

市場擔憂中美貿易戰將打擊需求,加上石油輸出國組織(OPEC)及其同盟減產協議的意向成疑,拖累今季國際油價急挫,紐約期油由高位每桶76美元,距今最新45.77美元已急挫四成。早前有對沖基金經理疑於能源市場輸清光而要於 ...
中共又贏

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]