• 瀏覽: 6,119
  • 回覆: 10
肥電真係好正

肥電真係攞命

引用:
原帖由 大林林 於 2018-12-28 12:19 PM 發表

學台灣省用保鮮紙包導彈,出冷氣房前,肥電包幾十層保鮮紙先,防水、防潮、防鹽
精彩

引用:
原帖由 fb5868293 於 2019-1-2 01:24 PM 發表
呆軍做嘢最鐘意亂鳩嚟!
正是

貴貴買番黎,仲要不停油漆

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-11 08:41 PM 發表

一大班傻仔, 唔知道英國在F35上係淨出口國, 賣出去的零件價錢要遠遠超過英國政府買入F35的費用.

每一架F35至少有15%來自英國公司, 保守當總數3000架計(應該遠遠唔止呢個數), 即係有相當於450架F35的採購金額會落入英國公司袋入面, 而英國政府只係計劃買百零架F35.... 呢條數咁易計都唔識計, 一大班軍盲喺度打飛機.

F35係一個幫英國賺錢創就業的計劃.  傻仔 ...
差d以為3000架賣左出去tim, 啊~~~"保守總數"黎~~~

"應該遠遠唔止呢個數"就唔話"保守總數"啦

直接d話"樂觀估計"6000架,又或者"最理想情況"三萬架仲好睇啦,係咪?

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2019-1-12 09:02 PM 發表

你開始羽毛淪次,羅緝混亂,提提你,係時候食葯了。
佢係咁架,佢已經係肥電第一個受害者

昆錢小肥電

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-12 10:43 PM 發表

又係你條傻仔出黎7, 話英國要送錢俾美國買F35嘞...
咁無禮貌既你,咁快人身攻擊?

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-12 11:08 PM 發表

對啲又7, 又軍盲, 又冇邏輯, 又扮專家既傻仔, 講事實就係人身攻擊??
嘩,仲要人身攻擊多幾錢重~~~

人地係真傻仔,你照事實話人傻仔,咁就無問題呀?咁就叫直接坦白有禮貌呀?

咁係你既世界豈不是無"人身攻擊"這四字?

你覺得人地7就話人7, 覺得人地傻仔就話傻仔好啱呀?

你好威風wor

肥電快d實戰,等阿叔開下眼界

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]