• 瀏覽: 6,116
  • 回覆: 11
引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2018-12-26 06:53 PM 發表
https://youtu.be/n5NhoEdTJng

可能連殲七/Mig 21都打唔贏!
又攞老作野既youtube視頻打飛機,真係笑死。

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2018-12-26 09:48 PM 發表
邊個英國將軍?j15級數差幾十皮點同f35比,求倫其整段視頻出嚟話某國將軍就有說服力?整一百幾十條片容乜易呀,又唔需要開名同確認嘅
呢啲視頻當笑話睇即可, 更顯露出引用者無知同五毛特性既一面.

引用:
原帖由 banjo. 於 2018-12-27 08:29 AM 發表
大陰蒂國玩L完.
係係,6架f35b就可全殲遼寧全部j15機隊,真係唔掂。

引用:
原帖由 樓下雀躍的香腸 於 2019-1-3 01:13 AM 發表
肥電好快變廢癲!
廢電都有實力可以零損傷KO遼寧上所有J15,  你叫J15 叫自己做什麼好?? 飛行棺材??

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-1-10 10:04 AM 發表
閹割佬話:我咁窮,你滷味仲要喺乞兒兜嗱飯食?
一大班傻仔, 唔知道英國在F35上係淨出口國, 賣出去的零件價錢要遠遠超過英國政府買入F35的費用.

每一架F35至少有15%來自英國公司, 保守當總數3000架計(應該遠遠唔止呢個數), 即係有相當於450架F35的採購金額會落入英國公司袋入面, 而英國政府只係計劃買百零架F35.... 呢條數咁易計都唔識計, 一大班軍盲喺度打飛機.

F35係一個幫英國賺錢創就業的計劃.  傻仔又7咗啦!!

引用:
原帖由 starr 於 2019-1-12 07:24 AM 發表
大家都知F35只係收保護費既廢機
美國交保護費比英國呀? F35 整個 program, 美國政府比英國公司嘅錢,多過英國政府比美國公司多多聲.

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2019-1-12 08:30 PM 發表

請問來源。
每一架F35都有最少15%金額去到英國公司度(F35B仲唔只15%):

As the program’s only Level 1 partner, the United Kingdom has garnered tremendous economic benefits from the F-35. British industry will build 15 percent of each of the more than 3,000 planned F-35s, generating significant export revenue and GDP growth. The program is projected to create and support more than 24,000 jobs across every region of the United Kingdom.

https://www.f35.com/global/participation/united-kingdom-ip

美國買2000幾架F35, 英國買百零架 , 邊個俾錢邊個多啲你自己計.
F35計劃, 英國大賺.

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2019-1-12 08:53 PM 發表

即係話英國坑美國錢,唔怪得美國防長話F-35係垃圾。
咁快就自我打臉, 肯認之前話美國呃錢係軍盲所為啦,  真乖!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ...laurex... 於 2019-1-12 10:46 PM 發表

咁無禮貌既你,咁快人身攻擊?
對啲又7, 又軍盲, 又冇邏輯, 又扮專家既傻仔, 講事實就係人身攻擊??

引用:
原帖由 全偉老婆係妓女 於 2019-1-19 02:31 PM 發表

的確係,不過要全中國嘅雷達同防空導彈關閉先得
遼寧同002淨係近海浮動,咁要航母做什麼?又係人有我有,宣傳作用?

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-1-20 09:28 AM 發表
以 F35 特質,真係唔打佢,佢自己都一身蟻!
你講緊殲15,三年跌四隻唔見機隊六分一???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]