註冊 登入

英國接收嘅F35全部唔掂,尤如紙老虎!

引用:
原帖由 樓下雀躍的香腸 於 2019-1-3 01:13 AM 發表

肥電好快變廢癲!
廢電都有實力可以零損傷KO遼寧上所有J15,  你叫J15 叫自己做什麼好?? 飛行棺材??

精選樓盤
閹割佬二百年前係滷味大佬,如今淪為自己隻狗嘅玩具,真可憐!

回覆 引用 TOP

真系掂就唔會出口比你啦,又唔見老美賣F22、B2比你地?

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2018-12-26 09:48 PM 發表

邊個英國將軍?j15級數差幾十皮點同f35比,求倫其整段視頻出嚟話某國將軍就有說服力?整一百幾十條片容乜易呀,又唔需要開名同確認嘅
反中果啲咪又係用「消息人仕」,「可靠消息來源」……來打J,點解而家就識問人地係邊個邊個將軍呀?😁😁

引用:
原帖由 學習近平 於 2018-12-31 09:41 PM 發表

閹割佬明知中伏又如何?
咪乖乖哋送錢俾花旗囉

回覆 引用 TOP

比得你哋,願者上釣。

呆灣仔眼高手低,最叻响背後放毒箭。『1989年北京64 + 2014年香港佔中』都係呆灣仔响背後策動。民進黨比國民黨更毒,期望大陸盡快收復台灣,與其長痛倒不如短痛!

回覆 引用 TOP

閹割佬話:我咁窮,你滷味仲要喺乞兒兜嗱飯食?

貴貴買番黎,仲要不停油漆

要親眼看著西方日落西山,自己一向看不起的東方每日上升,除了在網上盡力悍衛自己那逆時代的觀念意識,還可以做什麼?親眼看著自己的世界觀被輾碎 (只是殖民地教育下的一個可憐犧牲品)
引用:
原帖由 ...laurex... 於 2019-1-10 07:18 PM 發表

貴貴買番黎,仲要不停油漆
隱身塗層太嬌嫩!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 八只猴子 於 2019-1-3 01:09 PM 發表

真系掂就唔會出口比你啦,又唔見老美賣F22、B2比你地?
老美有賣潛射核彈俾英國,同自用同款
點睇?

引用:
原帖由 自脱胸罩屈非礼 於 2019-1-10 10:04 AM 發表

花旗萌友有被花旗坑的義務

回覆 引用 TOP

閹割佬成副身家押晒落去架廢電,今次真係返唔到轉頭!

祖先為中國大陸人的蝗毛呆彎樂於當洋奴 … 終日為奴,終生為僕!除繼續狐假虎威外,還拼命為狗主尋仇覓恨,如痴如醉 … !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-1-11 01:52 PM 發表

老美有賣潛射核彈俾英國,同自用同款
點睇?
潛射核彈好多國家都有啦,如果不是核不擴撒協議我古好多國家都可以製造,根本兩回事。又唔見美國賣航母比英國?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自脱胸罩屈非礼 於 2019-1-10 10:04 AM 發表

一大班傻仔, 唔知道英國在F35上係淨出口國, 賣出去的零件價錢要遠遠超過英國政府買入F35的費用.

每一架F35至少有15%來自英國公司, 保守當總數3000架計(應該遠遠唔止呢個數), 即係有相當於450架F35的採購金額會落入英國公司袋入面, 而英國政府只係計劃買百零架F35.... 呢條數咁易計都唔識計, 一大班軍盲喺度打飛機.

F35係一個幫英國賺錢創就業的計劃.  傻仔又7咗啦!!

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-11 08:41 PM 發表

一大班傻仔, 唔知道英國在F35上係淨出口國, 賣出去的零件價錢要遠遠超過英國政府買入F35的費用.

每一架F35至少有15%來自英國公司, 保守當總數3000架計(應該遠遠唔止呢個數), 即係有相當於450架F35的採購金額會落入英國公司袋入面, 而英國政府只係計劃買百零架F35.... 呢條數咁易計都唔識計, 一大班軍盲喺度打飛機.

F35係一個幫英國賺錢創就業的計劃.  傻仔 ...
差d以為3000架賣左出去tim, 啊~~~"保守總數"黎~~~

"應該遠遠唔止呢個數"就唔話"保守總數"啦

直接d話"樂觀估計"6000架,又或者"最理想情況"三萬架仲好睇啦,係咪?

要親眼看著西方日落西山,自己一向看不起的東方每日上升,除了在網上盡力悍衛自己那逆時代的觀念意識,還可以做什麼?親眼看著自己的世界觀被輾碎 (只是殖民地教育下的一個可憐犧牲品)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。