• 瀏覽: 15,619
  • 回覆: 88
+11
引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2018-12-26 03:48 PM 發表
/_mlHWR1iGD9eqXTBe_XIlYfHpTEArlQwTx-0908ftPc?v=w1920r16_9

即時娛樂撰文:黃梓恒2018-12-24 20:00最後更新日期:2018-12-25 10:57又有辱 ...
其實你知唔知點解西人唔鍾意中國人? 
第一樣係中國人勤力由朝做到晚,令原本四五點收工嘅鬼佬競爭力下降,結果鬼佬要跟中國人一齊做到晚。

二 中國人有錢,正確嚟講係香港人有錢,周圍炒樓炒地推高樓價攪到鬼佬瞓街。(即係香港人而家做緊嘅野)

三 中國人營商能力太強,鬼佬店主冇得鬥。

總結就係有中國人出現嘅地方就冇鬼佬營商空間。財富流晒入華人手上,鬼佬慢慢形成仇富心理,再加上美國政府嘅生安白做假新聞令鬼佬好憎中國人。但歸根究底問題係來自鬼佬生活太hea。

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2018-12-26 20:41 發表

做狗的早就沒尊嚴
妳好老實

一個傻佬搏出位,睬佢有味咩

佢歉己道~

外國人係串你就串你囉。。好似個果咩子瑜咁能驚青咩。明明台灣人都要道歉

你唔通叫佢道歉?佢話道你老母。反正都唔能係比你華人聽架啦。on 9你估佢係香港人返大陸搵人仔呀個班呀。。

.人地搵美金搵英磅吊你個西

外國畜牲

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2018-12-26 03:48 PM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/2246868/org/7c8dd06b057cf36b5039388751bb1294.jpg/_mlHWR1iGD9eqXTBe_XIlYfHpTEArlQwTx-0908ftPc?v=w1920r16_9

即時娛樂撰文:黃梓恒2018-12-24 20:00最後更新日期:2018-12-25 10:57又有辱 ...
知你反中啦,
你好叻呀!

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2018-12-26 04:09 PM 發表
一個美籍華人尚懂尊嚴環擊,證明中國的龍脈固若金湯
共黨都差不多時辰了。

有錢,不過只係一棵發育不良嘅聖誕樹 將啲名牌掛晒上身

引用:
https://cdn.hk01.com/di/media/images/2246868/org/7c8dd06b057cf36b5039388751bb1294.jpg/_mlHWR1iGD9eqXTBe_XIlYfHpTEArlQwTx-0908ftPc?v=w1920r16_9

即是玩狗你,傻

流浪漢一個,不晒理佢個L樣,上大陸一定返不到美國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]