• 瀏覽: 1,885
  • 回覆: 19
+2

https://hk.news.appledaily.com/international/realtime/article/20181224/59067351

減左價都係咁攞命,舊機換新機都諗得出,日本仔個200架舊F15原來預計大部份2020退役,唔怪得急到瀨屎咁啦

肥電減左都貴到飛起,但又只此一種沒其他揀,心神又已經係笑話,見到中國係咁出新機,係理解佢急到乜野辦法都要諗~

要親眼看著西方日落西山,自己一向看不起的東方每日上升,除了在網上盡力悍衛自己那逆時代的觀念意識,還可以做什麼?親眼看著自己的世界觀被輾碎 (只是殖民地教育下的一個可憐犧牲品)
菲律賓都唔要
邊個要?

印尼有錢都買新su-30
邊個得嫻要你30年舊機

日寇搞乜窮成咁呀?

手機有TRADE IN這回事,原來軍事界都有。

窮能學乜人買玩具 玩AV便算啦

引用:
原帖由 chinkiu 於 2018-12-25 09:22 PM 發表
窮能學乜人買玩具 玩AV便算啦
咪係,窮L學人玩4代機,攞命

引用:
原帖由 ichthys2 於 2018-12-25 09:22 PM 發表
手機有TRADE IN這回事,原來軍事界都有。
我都笑左出黎

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2018-12-25 09:04 PM 發表
菲律賓都唔要
邊個要?

印尼有錢都買新su-30
邊個得嫻要你30年舊機
都唔知邊個東南亞國家咁唔好彩

引用:
原帖由 樓下雀躍的香腸 於 2018-12-26 09:31 AM 發表
老爺殘機,唔值錢啦
真係唔知邊個會買

引用:
原帖由 banjo. 於 2018-12-25 09:17 PM 發表
日寇搞乜窮成咁呀?
無計啦

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2018-12-26 07:58 AM 發表

都唔知邊個東南亞國家咁唔好彩
呆灣流緊口水, 不過佢唔係國家

尾國仲有好多過期F15A, 輪唔到㗎仔散貨

呢句啱日笨仔,窮寇莫追

是但買兩架,就可以做美國盟友,飛唔飛到唔緊要,可能真有不少這樣盤算的國家。

日苯poker了,肥電本身買來是頂替老爺爺F-4的,而家仲要出售F-15,買肥電充大頭自食惡果~~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]