• 瀏覽: 10,515
  • 回覆: 78
+3
老娘唔發威當我.....

引用:
原帖由 johnny9236 於 2018-12-24 10:14 AM 發表
好多美國人對中國認識停留係上世紀。
香港都好多廢人對中國的認識,仲停留喺80年代啦!😁😁

美狗

引用:
原帖由 dalunwan 於 2018-12-24 07:47 AM 發表

我外交部反擊美議員妄言:願不願把暴恐人員接去美國

華春瑩:你提到的這個美國議員盧比奧的所謂聲明一派胡言,實在不值一駁。最多是美方一些人一貫狂妄無知和自以為是的又一個例子而已。

我只想問盧比奧議員兩個問題。第一,他知道中國有多少宗教、多少信教公民嗎?他知不知道,目前中國主要有佛教、道教、伊斯蘭教、天主教和基督教等五大宗教,信教公民近2億,合法登記的宗教活動場所約14.4萬處,宗教教 ...
並且幾乎所有喜歡揶揄大媽的港L都無可否認是“恐怖“大媽的後代。

美國只怕墨西哥邊境美洲難民

引用:
原帖由 quarry 於 2018-12-24 11:17 AM 發表

老美聯俄搞到個中國包圍網呀
外交部仲唔換人, 等死
你想國家又比列強剝光豬呀?
擦鞋唔係咁擦嘅
分清楚係咩人想中國再比列強欺凌先啦!賊喊捉賊!

多講無謂,打核戰.

美國講一套做七套

引用:
原帖由 buomjwit 於 2018-12-24 07:56 AM 發表
咀炮反擊,明白哂。
你主人何嚐唔係嘴砲攻擊?咁用嘴砲反擊有咩問題?你宜家係咪連主人都話先?主人嬲嬲豬無狗糧派架喎

以前覺得美國人思想很文明,很理智,中國人相對很橫蠻,沒邏輯,怎現在覺得是完全相反

同我一早講既一樣,問美國是否願意接收教育營既100萬維人,中國立刻批,美國一定唔敢出聲!

引用:
原帖由 quarry 於 2018-12-24 11:37 AM 發表

語無倫次, 你係度講乜呀?
你唔識睇局勢嫁?
唔識出少句聲啦
你咁叻睇局勢又有L用咩!漢奸走狗有幾何會有好下場!死L左都愧對祖先呀!

老美係唔會擺呢班人「再教育」係擺第二個獨裁國家「再教育」啫。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]