• 瀏覽: 3,780
  • 回覆: 31
+6
今(22日)晚上7時39分,尖沙嘴梳士巴利道18號香港洲際酒店對開維港海面約10米,有人發現一名年輕女子在海面上載浮載沉,於是報警求助。警方及消防接報到場,蛙人將事主救上消防輪,送至鄰近的碼頭。姓劉16歲女事主陷入昏迷,由救護車送院搶救,情

16歲女, 大把仔仔等緊你, 使乜為條仔自殺?
RIP

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/274445/少女墮海-16歲女尖沙嘴墮海送院亡-警檢獲遺書

人唔一定要男女朋友, 個世界好大好多人好多事真係唔使為一個人而死

乜事呀,囡囡

rip

媒佬在第二幅相點解無矇樣出街?

R.I.P.

Rip😭😭😭😭😭

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-12-23 03:25 AM 發表
今(22日)晚上7時39分,尖沙嘴梳士巴利道18號香港洲際酒店對開維港海面約10米,有人發現一名年輕女子在海面上載浮載沉,於是報警求助。警方及消防接報到場,蛙人將事主救上消防輪,送至鄰近的碼頭。姓劉16歲女事主陷入昏迷,由救護車送院搶救,情

https://cdn.hk01.com/media/image ... bc9c2a70e1a500ca3fa ...
今日的一個難題在十年廿年三十年後可能會覺得很好笑😭😭😭😭😭

RIP

應該幾好樣,16歲又後生根本大把人等住上

好可惜! 若果當時有個朋友開解一下,結果可能不一樣。

引用:
原帖由 chungalex78 於 2018-12-23 04:08 AM 發表

今日的一個難題在十年廿年三十年後可能會覺得很好笑😭😭😭😭😭
根本就是

記得中學會考放榜 成績中下及無入大學的

現在全班最有米 聽講炒樓發左!

世事如棋

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-12-23 03:25 AM 發表

https://cdn.hk01.com/media/image ... bc9c2a70e1a500ca3fa ...
感情用事啦,自從黃禍害港下,依家港男溝女離不開 ~ 偷呃拐騙食,女女仲認為男人唔壞女人唔愛諗住可改造他以示自豪救世,下場通常一樣,一係就自滅,一係人黃老珠無人要…… 可能死者又中左招。

根本呢個世界上係無野值得唔開心

我尚記得 比公司叫我立即執野走
我不知幾開心 我仲不停講多謝
笑到見牙唔見眼
因為新既機遇又再迎我而來

我尚記得 同條女分手之後
會有一時的失意 落寞 孤寂 流淚
茫茫然 但都只是一瞬間
之後就同班fd去慶祝 又係好開心
因為我又可以去識過第二條女啦
當你明白到 你求其係街到都可以識到女
既時候 又何需可惜
做人要有無比的自信
做好自己

係街到比人撞到我又係好開心
因為我可以吊9撞我條友 爽

就算破產 應該都會好開心 因為債務解除了
可以鬆一口氣

因為每種事情都有開始 也有結束

凡事有因有果 緣來緣去 不生不滅
人生沒有不開心的事情
只要活著便好

認清方向 人生匆匆幾十年 好快過架咋
年青人們

明白沒有

自殺之都

引用:
原帖由 十二連 於 2018-12-23 05:39 AM 發表
根本呢個世界上係無野值得唔開心

我尚記得 比公司叫我立即執野走
我不知幾開心 我仲不停講多謝
笑到見牙唔見眼
因為新既機遇又再迎我而來

我尚記得 同條女分手之後
會有一時的失意 落寞 孤寂 流淚
茫茫然 但都只是一瞬間
之後就同班fd去慶祝 又係好開心
因為我又可以去識過第二條女啦
當你明白到 你求其係街到都可以識到女
既時候 又何需可惜
做人要有無比的自信
做好自己

係街到比人撞到我又 ...
你本好意 , 但似乎誇張咗 ! 而且每個人性格唔同 , 一時睇唔開大有人在 !

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]