• 瀏覽: 9,934
  • 回覆: 129
+3
引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2018-12-24 04:39 PM 發表

你大佢唔到的,牠全家一早已經俾車撞死哂
你係咪講緊你地嘅領導人「雜種」?

引用:
原帖由 vule2011 於 2018-12-25 07:33 AM 發表

你係咪講緊你地嘅領導人「雜種」?
唱人有外國籍而非事實者死全家,fair?

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2018-12-25 11:29 AM 發表

唱人有外國籍而非事實者死全家,fair?
係人都知中國啲高官家屬唔係外國籍嘅就係有大把別墅喺歐美國家㗎喇!只有你地啲傻吓傻吓嘅低端$0.5成鳩日唉愛國,只不過你嘅主人同家屬愛嘅係美國

引用:
原帖由 vule2011 於 2018-12-25 06:13 AM 發表

中國人的平均月薪2000淫民斃叫做富裕國家?
2000淫民斃= 8900台幣,原來中國人的2000淫民斃比22000台幣多???
台灣人去全世界的先進國家都不用簽證,中國人去先進國家幾乎都給他國海關當作偷渡客來辦!這樣的話不知道誰是比較富裕? ...
哈哈哈,窮島人這么激動啊?大陸富人很多喔.你知不知道有很多呆灣人來大陸打黑工啊?洗碗1000人民幣都搶着做的.賤島人

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 絕種2 於 2018-12-23 04:09 PM 發表

是2個國家,不是內戰
這說法違反中華民國憲法。

引用:
原帖由 vule2011 於 2018-12-25 01:23 PM 發表

係人都知中國啲高官家屬唔係外國籍嘅就係有大把別墅喺歐美國家㗎喇!只有你地啲傻吓傻吓嘅低端$0.5成鳩日唉愛國,只不過你嘅主人同家屬愛嘅係美國 ...
咁啦,公道D,你揾到習總個女有美國籍嘅確實證據,
就唔駛死全家,死八成算數

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2018-12-25 01:41 PM 發表

這說法違反中華民國憲法。
中華民國已經放棄反攻貧窮嘅中國,台灣同中國,一邊一國已經係事實!

吊-離-怒-無

引用:
原帖由 vule2011 於 2018-12-25 10:19 PM 發表

中華民國已經放棄反攻貧窮嘅中國,台灣同中國,一邊一國已經係事實!
中華民國憲法已經被你廢掉了嗎?

引用:
原帖由 vule2011 於 2018-12-25 10:19 PM 發表

歷屆改朝換代時,內政處理好後,都會南下攻取前朝流亡政府執政之地,現時中國時機已成熟

引用:
原帖由 心服口服 於 2019-1-6 05:44 PM 發表

歷屆改朝換代時,內政處理好後,都會南下攻取前朝流亡政府執政之地,現時中國時機已成熟
好煩。 樓主幾時出佂去打。  見你J晒都未行動。究竟幾時acrion.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]