• 瀏覽: 8,362
  • 回覆: 68
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-23 08:30 PM 發表

NGO?  你信哂NGO講野?  NGO最鍾意好心做壞事, NGO 無國界醫生話救非洲難民, 意大利話佢地其實幫蛇頭非法運移民, 拒絕佢地隻船埋岸.  而家隻船收咗皮, 結果非法移民馬上少一大截.
NGO 又叫你唔好殺生, 你又會跟?

講得出伊朗係中東最開放國家既, 只有白痴. ...
你去過伊朗?

引用:
原帖由 神殿老子 於 2018-12-23 10:00 PM 發表

你去過伊朗?
去年的事... 又如何???

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-23 10:07 PM 發表

去年的事... 又如何???
這是什麽?(中間綠色屋仔)

附件

伊瑪目清真寺內1.jpg(329.65 KB)

引用:
原帖由 神殿老子 於 2018-12-23 10:12 PM 發表

這是什麽?(中間綠色屋仔)
你真係搞笑.... 淨係用低招去陰人.笑死我啦.

美國夠膽打伊朗,大陸咩都送過去啦。包括擊沉航母嘅導彈!😂

引用:
原帖由 RAy_1982zzz 於 2018-12-30 12:28 PM 發表
美國夠膽打伊朗,大陸咩都送過去啦。包括擊沉航母嘅導彈!😂
No ar

單純為中國自身利益
少少輸血保住伊朗就夠
等老美又打返場十年八年治安戰

引用:
原帖由 pooh24680 於 2018-12-30 01:04 PM 發表

No ar

單純為中國自身利益
少少輸血保住伊朗就夠
等老美又打返場十年八年治安戰
伊朗地點唔同,好近大陸啊。要俾嘅可能無北韓咁勁,但一定夠隊冧美航母。到時全世界都要爭住買幾支,買黎擺辟邪都好!😂

引用:
原帖由 RAy_1982zzz 於 2018-12-30 01:41 PM 發表

伊朗地點唔同,好近大陸啊。要俾嘅可能無北韓咁勁,但一定夠隊冧美航母。到時全世界都要爭住買幾支,買黎擺辟邪都好!😂
辟邪呢句
我鍾意
學埋辟邪劍譜仲正

引用:
原帖由 vule2011 於 2018-12-22 12:58 PM 發表
邊果同美國作對都唔會有好嘅下場!係絕絕對對唔會有好下場!
當年啲漢奸都係話對抗日本唔會有好下場。

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2018-12-30 03:24 PM 發表

當年啲漢奸都係話對抗日本唔會有好下場。
你嘅意思係當年二戰如果唔係美國人救咗中國人一命嘅話,我諗而家中國人已經俾日本人滅咗族喇。 所以話中國人係忘恩負義嘅民族真係冇錯! 美國當年真係唔應該幫中國人先啱,死多啲對地球有益處!

快D買J10同Su30 伊朗空軍力量太弱 先解決冇弟三代戰機問題 真喺開戰都可以頂一陣

引用:
原帖由 aceralex 於 2018-12-31 07:03 AM 發表
快D買J10同Su30 伊朗空軍力量太弱 先解決冇弟三代戰機問題 真喺開戰都可以頂一陣
伊朗冇$,俄羅斯自己大把石油,所以SU-30不在選項.

引用:
原帖由 輪皇 於 2018-12-31 10:02 AM 發表

伊朗冇$,俄羅斯自己大把石油,所以SU-30不在選項.
都有可能
要睇生產成本,睇過俄羅斯產油成本唔低
做轉口有數維應該都會考慮
問題係 伊朗武器禁運要到20年先解除
遠水救唔係倒近火,可能開左火lu

J10就要睇太行產量,中國已經冇入31,存貨都要留返比現有戰機更換,俄羅斯亦未必同意31轉售

引用:
原帖由 pooh24680 於 2018-12-31 10:15 AM 發表

都有可能
要睇生產成本,睇過俄羅斯產油成本唔低
做轉口有數維應該都會考慮
問題係 伊朗武器禁運要到20年先解除
遠水救唔係倒近火,可能開左火lu

J10就要睇太行產量,中國已經冇入31,存貨都要留返比現有戰機更換,俄羅斯亦未必同意31轉售 ...
傾得來時間差不多了,要生產,到20年交貨............

引用:
原帖由 神殿老子 於 2018-12-21 11:32 PM 發表
近日時間,中東國家伊朗突然遭遇到了美國的全新制裁。當前美國不僅將全新的航母編隊派遣到了波斯灣,同時還對伊朗下達了最后的“禁令”時間,美國當前正在尋找一個合適的開戰理由,伊朗可以說是困難重重。

甚至美國的專家認為,美軍若對伊朗發起攻勢,基本不用動用中東的所有軍事力量,只需要一個航母編隊,外加上百架先進的隱身戰機,伊朗的中控權將被美軍直接奪走。說實話,美軍分析的有幾分道理。為什么這樣說呢?要知道 ...
斷人財路,尤如殺人父母。中國竟然賣武器,而且仲係賣畀伊朗。大罪啊!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]