• 瀏覽: 2,499
  • 回覆: 33
呢的畜生仲識大叫,確實愛國

大叔入去條心養性都算係好事。食得健康d,空氣又好。

愛國思覺失調症 。加多條罪。
共產精神病入青山精神病患院囚禁監管。作惡犯科...。 抵死...

記得通櫃個陣大叫共產黨萬歲以表愛國

共產黨精神病人真係有樣睇...。

引用:
原帖由 erectdick 於 2018-12-21 04:22 PM 發表
大叔入去條心養性都算係好事。食得健康d,空氣又好。
入去為國捐菊啦....

愛國還愛國,郁手就唔啱啦。

呢個世上邊有「違法達義」

不過,放心,羅巳完巳經俾天收咗啦。
引用:
原帖由 helloling 於 2018-12-21 03:57 PM 發表
香港眾志羅冠聰去年到台灣參加政黨「時代力量」座談會,返港時在機場遭「愛國人士」打傷及淋潑液體,四名男女早前被裁定普通襲擊及非法集結罪成,判囚3個月。四人不服定罪,到高等法院提出上訴。法庭今駁回上訴,眾人均須即時服刑。其中七旬上訴人唐發祥得知結果後情緒激動,立即抓著犯人欄大叫:「中國共產黨萬歲﹗香港政...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...

呢啲就係真漢子啦,好過好多網上叫人愛國愛黨果班

用車撞死人(Lo)都係坐一年

@133331628  至少佢勇於面對,好過果啲「旺暴著早」同埋「佔中切割」,佢哋係「連畜生都不如」。
引用:
原帖由 133331628 於 2018-12-21 04:17 PM 發表
呢的畜生仲識大叫,確實愛國

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-12-21 05:04 PM 發表
愛國還愛國,郁手就唔啱啦

呢個世上邊有「違法達義」

不過,放心,羅巳完巳經俾天收咗啦。
...
咪就係, 比班仇中杏+橙借題發揮!

咪就係,「仇中反中」被判刑,就政治打壓。

「愛國人士」被判刑,就司法公正。

好心佢哋啦,犯法就犯法啦,「違法達義」喎,唔存在㗎。

@133331628
引用:
原帖由 bomdhead 於 2018-12-21 05:09 PM 發表

咪就係, 比班仇中杏+橙借題發揮!

有黃官在位,點會批你上訴!如果你係黃人又唔同,一定上訴成功兼得堂費添!

主題標籤 #羅冠聰
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]