• 瀏覽: 5,646
  • 回覆: 91
+10
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20181002000014-260417

肥電飛一次要重油一次隱身塗料已經人盡皆知,但原來就算油左之後,幾百公里外,在現在已經服役的反隱身戰機雷達上,還是可以看得很清楚.

肥電,你究竟咁貴整左咁多年整左d乜野出黎呀

日本仔,肥電B估計最快2026先黎到,2026?那時的反隱雷達已經發展成什麼模樣?

要親眼看著西方日落西山,自己一向看不起的東方每日上升,除了在網上盡力悍衛自己那逆時代的觀念意識,還可以做什麼?親眼看著自己的世界觀被輾碎 (只是殖民地教育下的一個可憐犧牲品)
引用:
原帖由 ...laurex... 於 2018-12-21 12:20 AM 發表
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20181002000014-260417

...
探測到....你要可以identify到,同埋鎖定到先有用。在雷達屏幕上見到幾百個光點,你知邊架係f35? 仲有,你可以鎖定目標發射導彈嗎?

仲有最重要一 點,咁易令隱形戰機廢武功的話,大陸仲咁大力發展殲20,殲31去托嗎??? 貪彈倉唔夠阻定??

YLC-8B反隱形雷達部署, 只會越來越多.

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-21 06:44 AM 發表

探測到....你要可以identify到,同埋鎖定到先有用。在雷達屏幕上見到幾百個光點,你知邊架係f35? 仲有,你可以鎖定目標發射導彈嗎?

仲有最重要一 點,咁易令隱形戰機廢武功的話,大陸仲咁大力發展殲20,殲31去托嗎??? 貪彈倉唔夠阻定?? ...
係咩? 咁邊個咁on9兼笨實, 仲走去整件TPY-X出嚟?

相信你一定比LOCKHEED MARTIN嗰班工程師聰明

點打下來才是問題? 

引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2018-12-21 10:56 AM 發表

係咩? 咁邊個咁on9兼笨實, 仲走去整件TPY-X出嚟?

相信你一定比LOCKHEED MARTIN嗰班工程師聰明
預警用的,洛馬也沒有說可以引導地面防空火力

引用:
原帖由 kenobi 於 2018-12-21 12:00 PM 發表

預警用的,洛馬也沒有說可以引導地面防空火力
為尾國做不到, 所以中國也應該做不到?

F35飛次油一次塗層重衰過J20降落用減速傘.

引用:
原帖由 nashwan 於 2018-12-21 02:28 PM 發表
F35飛次油一次塗層重衰過J20降落用減速傘.
呢個問題攞命

信呢d報導真係笑死,飛一次要塗一次?美國佬試咗咁多次唔知?而且第三代納米塗層更先進更堅固,更唔係每次飛行完要再塗

引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2018-12-21 02:00 PM 發表

為尾國做不到, 所以中國也應該做不到?
係米波雷達在物理上做唔到,得於無人可以做到超過光速既火箭。

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2018-12-21 03:09 PM 發表
信呢d報導真係笑死,飛一次要塗一次?美國佬試咗咁多次唔知?而且第三代納米塗層更先進更堅固,更唔係每次飛行完要再塗
https://udn.com/news/story/6809/3531036

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]