• 瀏覽: 5,720
  • 回覆: 91
+10
引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2018-12-23 01:09 AM 發表

你唔等閒得嚟都好得閒吓, 傻人思維果然輿衆不同。

還原基本步: 西狗精神, 尾國做不到, 中國也應該做不到
事實勝於狗嗡,呢隻 ylc8b的而且碓做不到

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-23 01:11 AM 發表

事實勝於狗嗡,呢隻 ylc8b的而且碓做不到
事實勝於狗嗡,你唔等閒得嚟都好得閒吓, 傻人思維果然輿衆不同。

還原基本步: 西狗狗嗡精神, 尾國做不到, 中國也必須做不到

引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2018-12-23 01:40 AM 發表

事實勝於狗嗡,你唔等閒得嚟都好得閒吓, 傻人思維果然輿衆不同。

還原基本步: 西狗狗嗡精神, 尾國做不到, 中國也必須做不到
咁一定唔啱啦,中國生產咁多崇拜極權政府既無恥奴才,美國邊可能做得到???

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-23 01:54 AM 發表

咁一定唔啱啦,中國生產咁多崇拜極權政府既無恥奴才,美國邊可能做得到???
有一樣嘢, 尾國認第二, 冇國家敢認第一, 就係全球殺戮, 邊度有利益, 就去邊度殺人

西狗見人死, 仲跳出嚟搖頭擺尾, DLLM, 正PL

引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2018-12-23 10:17 AM 發表

有一樣嘢, 尾國認第二, 冇國家敢認第一, 就係全球殺戮, 邊度有利益, 就去邊度殺人

西狗見人死, 仲跳出嚟搖頭擺尾, DLLM, 正PL
係係,美國專殺外國人,中共專殺中國人,土改反右文革長春戰死了多少中國平民??

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-23 01:40 PM 發表

係係,美國專殺外國人,中共專殺中國人,土改反右文革長春戰死了多少中國平民??
呢句真,你係美國人眼中都係外國人,遲早到你

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2018-12-23 07:15 PM 發表

呢句真,你係美國人眼中都係外國人,遲早到你
哦,咁你喺老共眼中是否中國人? 係你就好危險了!
起碼,美國人眼中外國人有五十億,中共眼中中國人只有14億。計概率你俾中共殺的機會大很多。

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-23 07:19 PM 發表

哦,咁你喺老共眼中是否中國人? 係你就好危險了!
起碼,美國人眼中外國人有五十億,中共眼中中國人只有14億。計概率你俾中共殺的機會大很多。
中共好耐未殺過中國人,美國未停過殺外國人,
根據記錄,做美或者投誠者死得仲快
都係你小心D好

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2018-12-23 07:28 PM 發表

中共好耐未殺過中國人,美國未停過殺外國人,
根據記錄,做美或者投誠者死得仲快
都係你小心D好
哦,你出生時有冇港英藉? 如果有,你依家咪係投誠者囉! 如果冇,你一係太年輕,一係少時受洗腦教育太深,都唔駛討論啦。

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-23 01:40 PM 發表

你又錯啦, 只要有利益, 尾國佬乜人乜狗都殺, 包括西狗

引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2018-12-23 08:04 PM 發表

你又錯啦, 只要有利益, 尾國佬乜人乜狗都殺, 包括西狗
你講既係損人利己.
天朝人就唔同, 冇利益都照殺, 只要眼紅你好過佢. 呢啲叫損人而不利己.

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-23 08:20 PM 發表

你講既係損人利己.
天朝人就唔同, 冇利益都照殺, 只要眼紅你好過佢. 呢啲叫損人而不利己.
尾狗校園槍擊案原來係有利益收先去殺人, 拉斯維加斯槍擊案原來又係有利益收先去殺人, FBI咁無能查唔到, 但係你又知, 唔通係你出錢嘅?

引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2018-12-23 08:28 PM 發表

尾狗校園槍擊案原來係有利益收先去殺人, 拉斯維加斯槍擊案原來又係有利益收先去殺人, FBI咁無能查唔到, 但係你又知, 唔通係你出錢嘅?
你自我打臉??? "只要有利益, 尾國佬乜人乜狗都殺" 呢句話唔通係我講既??? 呵呵.

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-23 08:31 PM 發表

你自我打臉??? "只要有利益, 尾國佬乜人乜狗都殺" 呢句話唔通係我講既??? 呵呵.
原來你理解能力咁低, 咁唯有畫公仔畫出腸啦 - 寸緊你呀!

有條白痴話: "天朝人就唔同, 冇利益都照殺, 只要眼紅你好過佢. 呢啲叫損人而不利己." 除非你知道尾狗國d槍擊案, 全部牽涉利益, 否則就係冇利益都照殺, 又或者你心裹面嘅天朝, 就係尾狗國, 你喜歡先賣國, 再賣主子啦

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-23 07:36 PM 發表

哦,你出生時有冇港英藉? 如果有,你依家咪係投誠者囉! 如果冇,你一係太年輕,一係少時受洗腦教育太深,都唔駛討論啦。
你係唔係香港人?係就小心 D,因為中共雖然近代冇殺中國人,但漢奸例外,
你有機會俾美國當外國人殺,亦有機會俾中共當漢奸殺,機會 doubled

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]