• 瀏覽: 37,087
  • 回覆: 307
  • 追帖: 2
+20
引用:
原帖由 ringo654321 於 2018-12-20 09:44 AM 發表
佢地繼續用4G啦,
等D非洲國家追埋上黎,
D鬼佬就變成白奴,
還非洲人幾百年既仇
五毛字體特別細

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-12-20 10:49 AM 發表

西方5G係研發出來,有研究經費。中國係千人計劃,技術係偷返來,零研究成本。

西方需要不斷測試實際數據,中國口講就係。
中國100M傳輸量比香港100M傳輸量慢。因為中國數據係俾唔到真正傳輸量,係假數據。 ...
你小心比五毛狗咬

美九官 都直接講啦:
怕中國取代美國,成為super power……當然要千方百計玩死佢

引用:
原帖由 愚人之石 於 2018-12-20 11:42 AM 發表

又係豬一樣的智慧,明顯係合縱好機會仔竟然去攪對抗?

明明有機會將美國排除,拉其它國家,現在郤將其它國家全部做敵人,唯有眾在美國身邊!!!!!

豬! ...
你似豬多d

引用:
原帖由 半空忽然蛇 於 2018-12-20 12:17 PM 發表
點捺得住大陸呀 傻傻地
係呀就嚟㩒唔住要支爆

引用:
原帖由 pimon 於 2018-12-21 07:55 AM 發表

又話民主嘅?
為咗乜要迫民主國家國民棄用平靚正東西……反而逆天而行去選用貴價嘢?
香港屬自由市場,小米,華為,三星,蘋果任君選擇,點解唔係個個用平價小米?

低端人口講性價比,中、上層㨂心頭好。

中、上層㨂日本和牛食,低端人口只識計,買一磅和牛等於買幾多斤米,買米仲好。

引用:
原帖由 two3888 於 2018-12-21 05:07 AM 發表

你都唔睇下大陸人均收入幾多! 現在仲要出現裁員和倒閉潮, 佢哋邊度夠膽洗錢呀。 嗰啲咩雙11 就算數啦 久唔久一次
中國人底氣就係高儲蓄,
習慣先使未來錢嘅人想像唔到㗎喇,
呢啲勤檢美德……西毛學唔會、
做唔嚟!

引用:
原帖由 kenyu4190 於 2018-12-20 09:17 AM 發表
做狗當然要付出代價!可能牠以為主人會大量供應狗糧!
呢度啲狗咪仲係做緊狗

引用:
原帖由 TheVirgo 於 2018-12-20 12:41 PM 發表
家陣就係美國白面鬼同中共玩緊, 老美就係偽君子,中共就係真小人,睇你企邊到
大陸衰,香港好

人家都無裝過華為,就話有故障。唔通裝華為就會無故障?

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-12-21 08:05 AM 發表

香港屬自由市場,小米,華為,三星,蘋果任君選擇,點解唔係個個用平價小米?

低端人口講性價比,中、上層㨂心頭好。

中、上層㨂日本和牛食,低端人口只識計,買一磅和牛等於買幾多斤米,買米仲好。 ...
以香港為例子都啱嘅,
咁香港有冇封殺某一國家/牌子嘅電訊設備?
所以香港人咪「真正做到」可以鹹魚青菜任君選擇囉,
那些所謂民主國家……真係嗤之以鼻!

香港沒封殺手機,有冇封殺電訊設備沒人知。

手機與電訊設備係兩樣野。

唔好講笑啦! 中國最大發明就係淘寶,其他果D一係抄一係偷!

垃圾公司

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]