• 瀏覽: 37,165
  • 回覆: 307
  • 追帖: 2
+20
韓國沒了中國遊客都捱過去, 不過

引用:
原帖由 max3306kin 於 2018-12-20 03:14 PM 發表
D人未試過當年4蚊1分鐘
中國至衰,攪到西方暴利不再...

仲有,所謂最有價值品牌,即係俾錢唔係剩係買貨品質素.
係靠個名搶多d錢..
其實品牌價值愈高,即係佢既商品唔值銷售個價..
邊個國家品牌價值高,睇下以下列表...

https://wiki.mbalib.com/zh-tw/2017年Interbrand全球最佳品牌100强

引用:
原帖由 kenyu4190 於 2018-12-20 09:17 AM 發表
做狗當然要付出代價!可能牠以為主人會大量供應狗糧!
嗰隻狗主習慣俾屎班狗食

strong Huawei

引用:
原帖由 ringo654321 於 2018-12-20 09:44 AM 發表
佢地繼續用4G啦,
等D非洲國家追埋上黎,
D鬼佬就變成白奴,
還非洲人幾百年既仇
4隻豬唔夠5隻豬快,但也是有5隻豬就天下無敵,好快就有更快的6隻豬,7隻豬。蝗蟲比5隻豬佢咪都係蝗蟲。

描述到邊個國家使用華為5G就識飛咁,笑死人的阿Q文章

引用:
原帖由 herohero 於 2018-12-20 01:42 PM 發表
美國佬理得你地周邊國點死都好,賠上美國自己都在所不惜,全世界經濟瓜晒,美國自己點都會反彈最快,重新洗牌後,點都無蝕底,好過而家俾中國出頭,自己變老2 ...
佢就係要攪世界經濟瓜晒!

引用:
原帖由 民主是騙子 於 2018-12-20 02:10 PM 發表
美國白皮豬偷聽全世界就冇事呢D拾九理論
民建聯理論,行得正,企得正,使乜驚人偷聽。

引用:
原帖由 silanai 於 2018-12-20 09:44 AM 發表
不聽大哥的話丶可以看看今天中國大陸的下場 😰😔
聽大哥的話丶可以看看今天日笨的下場

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-12-20 10:49 AM 發表

西方5G係研發出來,有研究經費。中國係千人計劃,技術係偷返來,零研究成本。

西方需要不斷測試實際數據,中國口講就係。
中國100M傳輸量比香港100M傳輸量慢。因為中國數據係俾唔到真正傳輸量,係假數據。 ...
中國人咪醒目囉,科技技術領域不勞而穫係世界標準,大家都會必定想盡辦法偷研究成果,歷史發展一直就咁,古時掠奪現今竊取,從來冇變過,偷到冇嘢好偷咪自己研發,山寨都一樣道理
覺得有問題要講道德因你冇資源太弱雞連山寨竊取都冇能力,人類就係咁㗎啦如果睇唔過眼就早日上天堂

柒頭全球鷹又留意美國,正漢奸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]