• 瀏覽: 37,095
  • 回覆: 307
  • 追帖: 2
+20
引用:
原帖由 peterpeterbbc 於 2018-12-20 12:24 PM 發表

証據呢? 你見過佢地護照? 只要中國係一個人物, 你就幫佢地入晒藉,悶唔悶呀, 要有理據, 我夠話你係火星偷渡來地球啦
佢地睇完大妓院毒果文,就當真,再唔係就好似大口零話……我就是証據!

引用:
原帖由 赤共 於 2018-12-20 12:37 PM 發表
可以唔使用垃圾華為都唔知幾開心,香港如果想成為國際城市,應該效法美國,加入世界民主正義聯盟,抵制邪惡獨裁中共
傻仔,你只係歐美用完即棄的白色太陽槍吧!

引用:
原帖由 努力找工 於 2018-12-20 12:39 PM 發表
班大陸人用iphone嫁

華為?笑死我啦
咁你一年見過幾多拎ipgone 大陸人?有無一千萬?

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-12-20 12:48 PM 發表

啲人夠話習近平係習仲勛的仔,請問證據呢?
請攞出來,唔攞出來你又可以唔信。

吓吓都唔信,要證據,請問整個社會有邊有嘢你係信嘅?
乜你用耳去睇嘢?你對眼呢?

引用:
原帖由 ntworks 於 2018-12-20 12:27 PM 發表

美國對中國打壓,幾乎係對全球打壓。
中國為世界第二大經濟體,同全世界經濟連連相扣。中國經濟大滑落,全世界,包括美國,都會受到大影響。
中國係共產黨一黨專政,可以承受非常大嘅民眾政治壓力。美歐等國家,可以承受得到嗎? ...
只要你下台再選過,你所犯的錯就一筆勾銷,如果還是你被選了出來,那你會說這是文意受權,只要能言善辯,一群白痴的選文還是揀你,文煮真好,騙子永遠擁抱文煮!

引用:
原帖由 ntworks 於 2018-12-20 12:31 PM 發表

無錯。
但美國冇考慮過對佢嘅盟國嘅經濟影響。
尾各會為別人著想??傻的嗎…什麼是尾各利益,就是要吃了/搶了/偷了騙了別人的然後才是你的(尾各精神、專呃世人)

引用:
原帖由 赤共 於 2018-12-20 12:37 PM 發表
可以唔使用垃圾華為都唔知幾開心,香港如果想成為國際城市,應該效法美國,加入世界民主正義聯盟,抵制邪惡獨裁中共
你睇睇自己屋企的上網設備,誰家製造的?但如果你家沒有上網可能唔知!

引用:
原帖由 quarry 於 2018-12-20 12:35 PM 發表

你真係天真以為老美冇5G, 隨時6, 7G都開發晒, 班友擠牙膏搵夠錢先再推新產品
有信心是好事,等睇你主人表演,4G直跳到6G ,我怕到時被人笑你地係傻G

這些國家同承認做美國條狗無分別

一於迫中國封國鎖國, 再充公佢哋官員啲海外資產啦! 

米國不是打華為,係打共慘黨

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]