• 瀏覽: 4,536
  • 回覆: 15
00:30澳門去香港TurboJet 在出發後半途要開回澳門碼頭,船員話澳們政府要找個乘客回來簽文件....WTF!

全船乘客白在海上浪廢一小時,但完全冇人走出來 say sorry! 有冇九X菜!

圖為PK人員在碼頭要人,你真系巴九X!

崔特首話做就做!好嘢!

明明系有人做錯野比條友上左船,但係硬要全船幾十乘客和船公司中途折返,再當乜事都冇發生過,完全唔合理! 我相信香港公職人員唔會甘做事

擺明大蝦細縱有機密,亦要向船客道歉兼送茶點啦.,無啦啦冇咗90分,抵駡崔特首。

這樣都可以,

引用:
原帖由 Firejack 於 2018-12-21 06:25 PM 發表
明明系有人做錯野比條友上左船,但係硬要全船幾十乘客和船公司中途折返,再當乜事都冇發生過,完全唔合理! 我相信香港公職人員唔會甘做事
當時你澳門落船搵司警理論咪仲好

唔取消你班船已經偷笑。  ~~~ 香港公務員做法?  話架船有懷疑爆炸品,全部落船 ~~~ 

應該要解放軍出戰艦截停艘船,再上船拉人嘛!

免費比你地遊船河多90分鐘,無臨時加價已經好好彩。依家澳門跟足國內特權法,大佬話翻黎飛機都要即時調頭。😭

當時唔敢出聲,,,,事後呱呱叫
hk政府就怕,,澳門啋你都on9

欺善怕惡表現

引用:
原帖由 Firejack 於 2018-12-20 01:26 AM 發表
00:30澳門去香港TurboJet 在出發後半途要開回澳門碼頭,船員話澳們政府要找個乘客回來簽文件....WTF!

全船乘客白在海上浪廢一小時,但完全冇人走出來 say sorry! 有冇九X菜!

圖為PK人員在碼頭要人,你真系巴九X!

9126002 ...
樓主你咁勁, 當時就出聲小狗佢地嘛, 而家事後反黎香港先出聲. 你而家先覺得香港好呢?

回去海記玩多2手

點解師兄當時 唔係司警面前 好似強國人咁 大鬧呢?

引用:
原帖由 D76897777 於 2019-2-11 11:55 AM 發表
點解師兄當時 唔係司警面前 好似強國人咁 大鬧呢?
好肯定理論冇結果,只是個人認為這件事澳方PR 方面處理得好差,在此和大家分享一下和做做記錄

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]