• 瀏覽: 26,013
  • 回覆: 296
  • 追帖: 2
+11
引用:
原帖由 siuming1979 於 2018-12-18 06:01 PM 發表
華為副董事長胡厚崑在深圳總部的新聞發佈會上表示,已獲得超過25份5G商業合同,並已出貨逾1萬個5G基站,預計今年總收入超過1000億美元,按年升8.7%,形容是集團歷史上一個重大里程碑。 (ST)

唔可以唔服佢,係美國政府、傳媒、情報機構、社交媒體全面打壓下,都可以做出咁嘅成績

新聞來源連結:
https://hk.finance.yahoo.com/news/%2 ...
科技向前, 你唔用咪自己慢慢研發, 不過人地5G咪行先, 搶左先機,做相關生意飲頭啖湯, 最好笑就係話安全問題, 我諗用美國產品你俾人監控得仲嚴重

引用:
原帖由 siuming1979 於 2018-12-18 06:01 PM 發表
<匯港通訊> 華為副董事長胡厚崑在深圳總部的新聞發佈會上表示,已獲得超過25份5G商業合同,並已出貨逾1萬個5G基站,預計今年總收入超過1000億美元,按年升8.7%,形容是集團歷史上一個重大里程碑。 (ST)

唔可以唔服佢,係美國政府、傳媒、情報機構、社交媒體全面打壓下,都可以做出咁嘅成績

新聞來源連結:
https://hk.finance.yahoo.com/news/% ...
合約係咪來自國內省丶市丶特區的??

引用:
原帖由 hwwong 於 2018-12-18 06:44 PM 發表
美國佬5G冇蹤影, 當然害怕華為呢隻5G火車頭啊... 華為5G火車早已開出, 想阻止也不容易...
兩極化,想同中國有生意做就要用華為5G,跟美國隊就唔用華為,隨便各個國家選擇!

宜家只有中國和俄羅斯略為制衡到美帝,否則全世界將活在美國霸權之下。

喜馬拉雅山同南極收唔收到?

1000 憶仲要係美金計,勁爆

引用:
原帖由 refugee 於 2018-12-18 06:10 PM 發表

大陸同胞慣左喺港人恥笑冷眼中迎難而上
港蛙唔代表港人。我用P20pro手機支持華為。

引用:
華為副董事長胡厚崑在深圳總部的新聞發佈會上表示,已獲得超過25份5G商業合同,並已出貨逾1萬個5G基站,預計今年總收入超過1000億美元,按年升8.7%,形容是集團歷史上一個重大里程碑。 (ST)

新聞來源連結:
https://hk.finance.yahoo.com/news/%2 ...
跟著美國罰華為孟女士1千億美元,到時白做。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 refugee 於 2018-12-18 06:10 PM 發表

大陸同胞慣左喺港人恥笑冷眼中迎難而上
你地真係好喜歡鬧香港人,有幾多香港人踩你地呀?華為手機係香港賣得唔錯喎

支持華為,由Mate7已經用了

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2018-12-18 06:53 PM 發表

唔賣晶片比你,咪又係走上絕路
華為差不多大部份零件同晶片都可以自產同找台灣代工。🤐

引用:
原帖由 kevinmember 於 2018-12-18 06:57 PM 發表

跟著美國罰華為孟女士1千億美元,到時白做。
如果引渡去美國,咁果2個加拿大佬就無運行

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]