• 瀏覽: 31,621
  • 回覆: 398
  • 追帖: 3
+5
4名港人上周五(14日)被菲律賓法院裁定藏毒罪成,判囚終身。一直協助4人的立法會議員涂謹申指,家屬已決定挑戰判決,會再進

香港人.....你地唔係唔捐呀 每人捐5毫都到數啦....快快快

正計劃募捐,目標是300萬港元,將用作日後的律師費

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181217/bkn-20181217104025547-1217_00822_001.html

寧願有心栽花花不開...好過無心插柳柳成蔭
每段人生都有一些陌生的過客....對你而言...個位過客就係我
既然控制唔到...不如等佢順其自然 睇其變化~
未來的一切都是未知的啊!
我們一直都站在通往未知的旅途上,下一個瞬間的事情,是沒有人能夠預測的~
又係主要目的,眾籌,無新意。

籌款第一

好撚心隻逃狗,
人地咁撚慘,
你又認定佢地無辜被屈,
竟然仲收人貴貴律師費,
人地俾唔起, 就借人地個名去籌眾,
搏能夠再收多D,
有祟高"民主"理念既人
原來係咁撚賤9格

300萬唔夠架 籌多啲喇

一審都搞左兩年,上訴可能又要三兩年,
呢段咁長嘅時間派人過去探佢,機票食宿、俾錢獄卒....300萬邊夠呀 

放心,一定有人捐,電騙案今時都仲有人比,可況逃狗律師叫到

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2018-12-17 11:03 PM 發表
逃狗新呢回發喇, 至少成球野落袋.
大前提,有得打but要錢

引用:
原帖由 織田信長 於 2018-12-17 11:02 PM 發表
塗狗代收
係袋住先!政府出面去菲律賓干涉,使乜洗錢?唔通想………

塗生,唔該你解釋呢單案嘅來龍去脈先啦,為已判刑嘅毒販眾籌 !?

引用:
原帖由 織田信長 於 2018-12-17 11:02 PM 發表
塗狗代收
會唔會過水濕腳 ...

引用:
原帖由 123chung 於 2018-12-17 10:57 PM 發表
4名港人上周五(14日)被菲律賓法院裁定藏毒罪成,判囚終身。一直協助4人的立法會議員涂謹申指,家屬已決定挑戰判決,會再進

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181217/photo/bkn-20181217104025547-1217_00822_001_01b.jpg?20181217221757

香港人.....你地唔係唔捐呀 每人捐5毫都到數啦 ...
點解要捐? 佢地玩毒品 知唔知毒品害死幾多人? 判刑好合理

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]