• 瀏覽: 17,437
  • 回覆: 219
+11
電視都有3日兩夜旅遊節目啦.  頂唔順可以移民  
我哋去人地日本某D地方俾華語人入侵咪一樣.

唔LIKE你咪移民,不過我睇死你冇錢

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2018-12-17 10:06 AM 發表
都唔知邊個興起,一團又一團咁帶來香港,迫爆全港九新界!
唔通大陸唔俾過聖誕?
大陸佬嚟香港過聖誕,主要係揾港女happy疏乎吓啦,明唔明,瘤主?

講白d即係嚟香港食港女,明白未?傻仔

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2018-12-17 10:06 AM 發表
唔通大陸唔俾過聖誕?
應該小7埋D香港人,唔好再一堆堆咁去日本亂

引用:
唔通大陸唔俾過聖誕?
以你的思維,香港人成日出外旅遊,唔通香港郊野公園不值一游?咁唔准香港人出外旅遊或取消郊野公園起公屋呵!

引用:
唔通大陸唔俾過聖誕?
都唔知邊時興起,香港人一機又一機咁去首韓國日本過聖誕,迫爆全東京首爾!
唔通香港唔俾過聖誕?

佢地想學人類唔信耶穌但要放聖誕假

引用:
唔通大陸唔俾過聖誕?
好過以前啲舊蝗蟲游水落嚟過聖誕

合法出行 又有問題

有,你未番過國內咩!我都諗住上去影下聖裝式添。佢地見過國內大型同超靚既擺設,不過想黎睇下香港既微型野之嘛!

引用:
原帖由 pqmboss 於 2018-12-17 10:15 AM 發表
唔LIKE你咪移民,不過我睇死你冇錢
香港人上大陸,為看到不公平事件而發聲就比話"唔鍾意唔滿意可以唔上去"

有D大陸新移民或自由行來香港做出不文明事件,香港人出聲鬧就話"唔鍾意唔滿意可以移民走"

呢D就系"爰黨及爰國'時事維懲員口裡"中共國人"道理.跟野蠻其實..............

所以香港人怎能不自主自決,香港如何都要獨立.

提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]