• 瀏覽: 116,339
  • 回覆: 257
  • 追帖: 7
+9
台灣擁有36F驕人上圍的朱姓單親辣媽「紫米」,近日於網上分享一張與其12歲兒子「全裸共浴」的照片,拍照期間二人又做出「V

其實喺父母眼中自己仔女永遠都係細路仔,但如果換成父女共浴就肯定唔得㗎嘞。

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20181216/bkn-20181216122254858-1216_00952_001.html

附件

Screenshot_20181216-142005~01.png(846.78 KB)

Screenshot_20181216-142018~01.png(695.54 KB)

Screenshot_20181216-142033~01.png(199.6 KB)

Screenshot_20181216-142057~01.png(203.12 KB)

舉J贊成

即係呀仔唔拒絕就可以洗到18甚至28  

已射。

要唔要收契仔一齊共浴?

會唔會教埋阿仔造人道理?

唓,我朋友個外國朋友單身女人領養咗兩個男童,個阿媽日日响屋企唔着衫褲,只彼件薄紗 。
點解我知,因為佢個細路仔大咗之後我哋做咗朋友,我哋成日上佢屋企玩,佢阿媽日日都係咁著,我哋日日都睇住佢阿媽,嗰件身材係超正身材, 之後都習慣咗冇感覺。

以前知道有個家庭係咁 一家四口日日一齊沖涼

引用:
原帖由 懷風小樹 於 2018-12-16 02:27 PM 發表
台灣擁有36F驕人上圍的朱姓單親辣媽「紫米」,近日於網上分享一張與其12歲兒子「全裸共浴」的照片,拍照期間二人又做出「V

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20181216/photo/bkn-20181216122254858-1216_00952_001_fb.jpg?20181216134540

其實喺父母眼中自己仔女永遠都係細路仔,但如果換成父女共浴就肯定唔得㗎 ...
痴乸線,呢d就快會近親相姦,12歲大撚把細路成嗰麻甩佬咁!

SOD劇情原來是真的!

p圖

點解父女唔得,性別歧視

我幫手揸機啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]