• 瀏覽: 4,261
  • 回覆: 22
應該說是邪惡而不是恐怖

引用:
原帖由 伍順超 於 2018-12-15 11:31 PM 發表
希望香港特區政府同祖國中央政府拯救無辜香港市民...
天真

既然事主家屬明言「特首唔幫就死得」,何解兩年前又不找特首幫忙,卻去找涂謹申呢?

屠先只要去米國國會裸露全身,負bin choi請切。四人一定沒事

家屬全程搵逃緊身操盤, 而明知逃緊身所屬政黨係反中亂港, 冇中國政府出手, 甚麼都不是,
昨夜女家屬由菲律賓回港, 在機場見記者, 逃緊身如同拍電影的導演, 女家屬原本已開聲講嘢, 逃緊身話cut, 女家屬即收口, 再由逃緊身下令[action!], 女家屬再重新講嘢,
搵得逃緊身呢隻反中狗幫拖, 就要預咗有今日的結果, 唔槍斃已經係畀面中國.

呢篇嘢由平果日報妓者做寫手, 信一成都失明,
平果日報係全港最有公信力的報紙.

揾個反政府的議員去求政府?

無事就叫特首落台,叫人689,777,平時係立會都係直呼其名叫已經叫俾面,而家有事忽然又特首前特首後?

老馮幫㗎而家?
佢販毒喎!

毒果報導好反謂!大話連編博同情,又迫令人點做點做!

口口聲聲希望中國出手救,
但就走去搵逃緊生,
其實搵得逃緊生,
就知唔係無辜啦,
常識黎架!!
D白痴黃撚喜歡搵親人黎較飛,
隨佢地啦

眾籌入逃緊生袋,
講出最終目的啦,

逃生咁撚俠骨仁心,
點解唔免老人家律屍費呢

個燃個都話要幫,去菲律賓潛水就聽得多,4個男人咁燃可愛一齊去菲律賓坐漁船,做咩呢?係水底比人打劫氧氣樽

又點解去漁業國開人地隻船?唔通四港人開會飛?要特首學幾年前法國為救在印尼法國黑幫大佬,升級到外交再用人權組織比壓力。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2018-12-16 12:01 AM 發表
既然事主家屬明言「特首唔幫就死得」,何解兩年前又不找特幫忙,卻去找涂謹申呢?
逃狀一直拍心口,但做嘢就唱慢板,兩年幾啦,一丁點細節都未出嚟講過。佢唔熟悉菲國法律、冇人脈、冇關係,而習主席同杜總就拍晒膊頭,點解逃狀到今日仲要霸頭位攞彩領功呢?啲家屬究竟知唔知問題係邊?真係越講越火滾,放手啦!俾條生路人行啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]