• 瀏覽: 4,275
  • 回覆: 22
引用:
原帖由 零死04 於 2018-12-16 12:55 AM 發表
又點解去漁業國開人地隻船?唔通四港人開會飛?要特首學幾年前法國為救在印尼法國黑幫大佬,升級到外交再用人權組織比壓力。
應該派轟六N去僕人國,當地沒有戰機可以攔截

引用:
原帖由 伍順超 於 2018-12-15 11:31 PM 發表
希望香港特區政府同祖國中央政府拯救無辜香港市民!

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20181215&s=6996647&a=59034590
中國已經確認香港人不是中國人
所以吾會出聲叫放人
香港被中國確認為獨立國家
香港要自己救自己

引用:
原帖由 ichthys2 於 2018-12-16 12:01 AM 發表
既然事主家屬明言「特首唔幫就死得」,何解兩年前又不找特首幫忙,卻去找涂謹申呢?
咪係
律仟癈!

強烈要求引渡背後主謀毒販涂謹申往菲律賓接受死刑 !

引用:
原帖由 伍順超 於 2018-12-15 11:31 PM 發表
希望香港特區政府同祖國中央政府拯救無辜香港市民!

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20181215&s=6996647&a=59034590
黃絲市民,犯罪就犯罪,仲搵漢奸塗謹申幫手,中央政府睬佢都傻

這單野其實不簡單

有人包佢地機票,包食住又有錢收,只係揸條船回港,咁都唔知乜事嗎?想騙誰?

之前有年青人,也是貪包飛票包食住又有錢收,就帶貨而己,咪玩完囉, 講真,全包宴喎,你估同你有親咩!

今次可能只係賓仔失手,不能捉到正,你睇佢地帶曬傳媒去拍,基本上早就確定目標,最終點解失手,真係天才知,諜中諜嗎!

當然按正常法冶國家,警方就只能認倒霉,下次捉過

綠帽凃應也是按這點想追咬,但賓仔國老杜現嚴打毒販,幾乎是有殺錯冇放過去做。
在他們眼中,這是明知你做但捉唔正,所以殺不到,就做你終身,你件二打六狀棍仔想做大戲,算把啦!

賓仔咁做目的就係殺一警百,你夠膽來販毒,我就做你!

我不是說賓仔做得對,但如貪錢幫人帶貨,後果要自負

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]