• 瀏覽: 25,783
  • 回覆: 128
  • 追帖: 1
+18
在香港呢D算碎料!

引用:
原帖由 lam1252 於 2018-12-15 06:28 AM 發表
叫香討D黃畜情何以堪?
唯有在女廁失禁,禁極不改!

引用:
原帖由 hermanqk 於 2018-12-14 10:33 PM 發表
當日見到呢個畫面
都覺得少少奇怪 ...   
一睇就知係假啦。點可以成個人埋咗落去!

東方同蘋果日日都做同一樣野

唔好蘋果冇報就當冇啦,簡乜鬼嘢單列舉,要睇自己上網揾,好詳細唔使簡單,唔好下下要人喂啦!

中國又輸了

其實真係咁厚雪, 只係條路剷哂雪, 有乜咁出奇 厚到高過成個人都得

真係唔奇
當年影住個核電廠爆炸
都係話氫爆咋
冇事嘅, 冇事嘅

又係強國

日本造假有乜問題?唔好小題大造好唔好。

日本有⋯⋯民主自由⋯⋯攞正牌造假。
今時今日⋯⋯日本⋯⋯造假王嘅美名唔係假嘅。
引用:
原帖由 mm170240279 於 2018-12-14 10:31 PM 發表
傳媒為了搏取收視會去到幾盡?日本國營電視台NHK周二(11日)播出有關青森縣大風雪的現場新聞,畫面中看到記者在深及腰部的

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20181214/photo/bkn-20181214150000510-1214_00912_001_01b.jpg?20181214150354

唔係山寨就係造假,
日本有無d新意思?
好撚悶啊, 除左崇日 ...

引用:
原帖由 tonywong888 於 2018-12-15 08:17 AM 發表
東方同蘋果日日都做同一樣野
東方唔覺有做,舉實例吧?

引用:
原帖由 讓球達人 於 2018-12-15 12:54 AM 發表
好奇怪, 
除了幅相似個人"挨"埋堆雪到,.....
二來就是奇怪日本人竟然會做假新聞? 真係估佢唔到 , 仲要係只為了呢d小事....  

原來日本都一樣會咁樣, 日本人一直標榜既高尚既情操去了哪?  ...
我喺日本住過,日本新聞不嬲嘩眾取寵,有啲類似今日睇真啲嗰類。

遇到觀眾有興趣嘅大事件,就算已經報無可報,都可以挖啲作啲花邊野繼續講,同期一啲日本人唔太感興趣嘅,就算係國際大事,可以提都唔提。

香港電視台報新聞,唔夠時間可以cut體育新聞,因為諗住冇咁重要;日本電視台調轉,唔夠時間寧願cut一般新聞都唔會cut體育新聞,因為多觀眾睇。

一切收視行先,新聞道德話之你。

毒妓真係無處不在。。。

啲新聞從業員已經冇誠信可言
全世界都係咁

引用:
原帖由 mm170240279 於 2018-12-14 10:31 PM 發表
傳媒為了搏取收視會去到幾盡?日本國營電視台NHK周二(11日)播出有關青森縣大風雪的現場新聞,畫面中看到記者在深及腰部的

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20181214/photo/bkn-20181214150000510-1214_00912_001_01b.jpg?20181214150354

唔係山寨就係造假,
日本有無d新意思?
好撚悶啊, 除左崇日 ...
八甲田山上有此可能,有時大風雪會封上,有凍死軍隊記錄。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]