• 瀏覽: 13,475
  • 回覆: 143
+4
有本事就做
沒本事做到 就當你放屁

誰是竊聽大國

唔知就問吓德國大媽

恐怖主義國家呼之欲出

咪賊喊捉賊

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-14 07:19 PM 發表
目前 文明世界 的國家已相繼表態 拒絕使用任何華為 5G 產品

但爲了杜絕 華為5G產品可能為地球帶來的禍害,

我建議美帝禁止任何使用華為產品的網絡供應商接上互聯網。
美帝可以要求地球上所有  網絡供應商 簽訂承諾書,絕對不會使用任何華為5G產品, 否則便會受美帝重罰,並禁止訪問root DNS.

這樣便可以徹底懲治 華為 這間支助 恐怖主義國家嘅公司
...
愚昧更無知!可憐復可笑!

洗乜搞咁多野呀
擄人勒索咪得囉

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-14 07:19 PM 發表
目前 文明世界 的國家已相繼表態 拒絕使用任何華為 5G 產品

美帝可以要求地球上所有  網絡供應商 簽訂承諾書,絕對不會使用任何華為5G產品, 否則便會受美帝重罰,並禁止訪問root DNS.

...

美國竊聽技術先進過中國幾代,要5G肯定要選美製儀器。

引用:

...
美國互聯網業界已表示
美國只用美國的設備 因為穩定可靠
歐洲都話 各國成員開始睇清華偉的垃圾技術 提交意見上國會罷用華偉

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-15 12:51 AM 發表

點及得消滅華為甘壯觀啊!

我聼講依家華為D職員已經唔敢出差公幹啦, 驚有去冇囘, 幾過癮啊!
證明身有屎囉😂

引用:
原帖由 洋奴末日 於 2018-12-14 07:22 PM 發表
有本事就做
沒本事做到 就當你放屁
放個屁華為都死

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-15 12:51 AM 發表

點及得消滅華為甘壯觀啊!

我聼講依家華為D職員已經唔敢出差公幹啦, 驚有去冇囘, 幾過癮啊!
又聽講?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-15 12:48 AM 發表

美帝竊聽係一件好合邏輯嘅事。

美帝花左甘多人力物力發明 mobile network 同 互聯網,俾全世界免費接上來,當然要抽下水。

你地唔係甘天真以爲呢個世界有免費午餐吖嘛? ...
咁當年洗唔洗發晒矛咁,想捉斯諾登?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]