• 瀏覽: 13,491
  • 回覆: 143
+4
漢奸出沒注意

引用:
原帖由 2015627 於 2018-12-14 11:21 PM 發表
誰是竊聽大國

唔知就問吓德國大媽

恐怖主義國家呼之欲出

咪賊喊捉賊
美國係恐怖主義的國家,係全球的敵人

天滅中共只係時間問題

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-14 07:19 PM 發表
目前 文明世界 的國家已相繼表態 拒絕使用任何華為 5G 產品

但爲了杜絕 華為5G產品可能為地球帶來的禍害,

我建議美帝禁止任何使用華為產品的網絡供應商接上互聯網。
美帝可以要求地球上所有  網絡供應商 簽訂承諾書,絕對不會使用任何華為5G產品, 否則便會受美帝重罰,並禁止訪問root DNS.

這樣便可以徹底懲治 華為 這間支助 恐怖主義國家嘅公司
...
你講緊美國

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-15 12:52 AM 發表

甘你有乜更好提議消滅華為啊?
點解要消滅華為先?

因為有人睇唔順眼華為,必除華為而後快嘛!

所以,只要消滅哂嗰啲睇華為唔順眼嘅人,根本上,你嘅問題就已經唔再係問題嘍!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-15 12:51 AM 發表

點及得消滅華為甘壯觀啊!

我聼講依家華為D職員已經唔敢出差公幹啦, 驚有去冇囘, 幾過癮啊!
一派胡言 ,廢話連篇
講咁多廢話咪又係因”擄人勒索”
簡直將個”賤”字發揮得…淋漓盡致

老實講真係唔想咁多國家用華為。而家 d 人用慣平月費,唔用華為既國家未遲一兩年先推 5G 囉,成本貴到時月費又貴。

你個柒頭皮。

引用:
原帖由 max3306kin 於 2018-12-15 02:29 AM 發表

同理,華為用左咁多錢,咁多人力物力,到時竊聽到D看間蛇王偷懶打J唔返工捉人時,請記得自已講過既野
del

美國咁多仇家,要竊聽好合理。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2018-12-15 12:52 AM 發表

甘你有乜更好提議消滅華為啊?
樓主真可悲! 不單是可憐復可笑!

又一個柒出國際,去青山住好D

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]