• 瀏覽: 6,097
  • 回覆: 88
引用:
原帖由 港女遠離我 於 2018-12-15 08:04 PM 發表

愛立信,諾基亞,三星
幾時可以開始提供服務

引用:
原帖由 山邊大大獅子 於 2018-12-14 20:33 發表

等到垃圾華為正式出5g
人地西方一早用晒更高階版本
根本就無更高制式,有就唔使打擊華為和中興。

引用:
原帖由 山邊大大獅子 於 2018-12-14 09:13 PM 發表

我諗5g係咩
好多人都未必知
冇所謂啦,大陸慣性有少少野就唱到通晒天
分分外邊一早發展成熟吾唱出黎姐
土共打手好多都井蛙
華為5G唔勁,老美駛乜發顛耍班狗追隨圍團抵制華為,搞到自己同佢D狗出醜

引用:
原帖由 狗唔搭巴 於 2018-12-14 10:29 PM 發表

連漢奸一齊消滅就好咯
係就大快人心,

引用:
原帖由 Venus8989 於 2018-12-15 05:35 PM 發表
唔用就唔用,其他地方有能力直頭 skip 5G,跳用 6G lol
吓,邊個國家咁勁,相信目前他球無囉,清醒D啦,起身洗面返學啦,

引用:
原帖由 p2plover 於 2018-12-14 10:06 PM 發表
都係侵略過中國嘅國家,身有屎
打番轉頭遲早嘅事,中國人只怕屎水都可以飲嘅印度呀義。

慘慘豬

😩

引用:
原帖由 zzaa2046 於 2018-12-14 11:10 PM 發表

唔用華為無咩野,咪遲過人幾年後用5G囉,重要貴過人,之後更新版5G又遲人幾年囉!
5G都未出,你又知?

引用:
原帖由 CSK 於 2018-12-15 09:23 AM 發表
唔用華為係佢地損失,華為5G設備平其他好多,數以倍計,用華為的話幾千億可以完成,用其他供應商你預計要幾萬億,另外就係時間,當中國行咗5G有10年,其他國家的5G才剛起步,基本所有中國大企業就有龐大優勢在物聯網,新生消費模式,AI AR商業應用,農業地震氣象監測系統,各個領域他們都會落後。 ...
5G都未開始用,你又知?4G用咗咁耐,好多地方都係用緊3G喳。

引用:
原帖由 逝去的心 於 2018-12-14 07:10 PM 發表
香港電訊商, 只有一間唔用華為?
會認真考慮幫襯呢一間公司,
如果佢繼續唔用華為的話
數碼通算吧啦,我二十年客戶也走頭了

引用:
原帖由 Hung196108 於 2018-12-14 08:21 PM 發表
關係到「國家安全」的設備,還是用回本國的好。
當年伊拉克核電廠用曬美國設備,打仗時會突然失靈(其實平時一樣會),就是一個好例子。
「一定不會是設備有問題突然損壞,是美國植入木馬遙控令其失靈,」美國專家如是說。 ...
當時好似喺H X打印機做左手腳

引用:
原帖由 ray99hk 於 2018-12-23 09:07 PM 發表

當時好似喺H X打印機做左手腳
可以解釋點解美國咁怕外國產品!
奈何美國本土電訊設備/器材生產商不爭氣,所剩無幾。
有剩的都是找代工生產,或索性買外國產品貼自己品牌。

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-12-14 07:08 PM 發表
樂見文明世界 齊心 消滅 來自 恐怖主義國家嘅 華為
第日會後悔自己如此落後!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]