• 瀏覽: 6,101
  • 回覆: 88
引用:
原帖由 具陽哥 於 2018-12-15 13:13 發表

認賊作媽你都真係小有
因住共慘黨玩到你仲慘過劉曉波李旺陽呀
呆灣仔就真係認賊作媽啦
係咁想認架仔做老豆
都唔認祖

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2018-12-15 01:31 PM 發表

呆灣仔就真係認賊作媽啦
係咁想認架仔做老豆
都唔認祖
被共慘黨玩到思覺失調
語無倫次都唔知噏緊乜

唔用華為5G網絡,西狗咪用3G

引用:
原帖由 山邊大大獅子 於 2018-12-14 09:13 PM 發表

我諗5g係咩
好多人都未必知
冇所謂啦,大陸慣性有少少野就唱到通晒天
分分外邊一早發展成熟吾唱出黎姐
土共打手好多都井蛙
包括閣下在內,乜都唔知就反,西人話食屎就可以成功反中反共盲反就會齊齊對住西人督屎一路打飛機一路食

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2018-12-14 10:13 PM 發表

唔一定用華為
SmarTone x Ericsson 成首間在港展示 5G 技術網絡商

https://unwire.hk/2017/01/18/smartone-and-ericsson-first-coopt-demo-5g-tech-in-hk/mobile-phone/
數馬窿最差

引用:
原帖由 mib04 於 2018-12-14 07:15 PM 發表
睇嚟華為5G真係可能中國專用
仲有非洲d好朋友

但華為有10%5g專利,唔用都要俾專利費

八國聯軍又黎欺壓中國高科技實業, 你法國自己既公司不思進取就要人用愛立信既落後設備?

引用:
原帖由 Hung196108 於 2018-12-14 20:21 發表
關係到「國家安全」的設備,還是用回本國的好。
當年伊拉克核電廠用曬美國設備,打仗時會突然失靈(其實平時一樣會),就是一個好例子。
「一定不會是設備有問題突然損壞,是美國植入木馬遙控令其失靈,」美國專家如是說。 ...
所有美國芯片都有後門俾美國國防進入。

引用:
原帖由 kc92 於 2018-12-15 03:53 PM 發表

所有美國芯片都有後門俾美國國防進入。
芯片未必有後門,但操作系統一定有後門,而且不必要國防部人員都可進入。當然,國防部人員可以有最大權限。
所以,所有重要任務的電腦如設計/控制的電腦都不應上網。

唔用就唔用,其他地方有能力直頭 skip 5G,跳用 6G lol

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]