• 瀏覽: 6,066
  • 回覆: 88
引用:
原帖由 zzaa2046 於 2018-12-14 11:10 PM 發表

唔用華為無咩野,咪遲過人幾年後用5G囉,重要貴過人,之後更新版5G又遲人幾年囉!
有得揀先至係老闆,完全淘汰競爭對手,對消費者絕不是福,反而會係肉隨鉆板上。完全支持通訊科技升級,但絕不能一間供應商獨大。

引用:
原帖由 狗唔搭巴 於 2018-12-14 10:29 PM 發表

連漢奸一齊消滅就好咯
請放心,共產黨呢個漢奸團夥同佢D走狗一定會被人類消滅!

引用:
原帖由 醜陋傀儡 於 2018-12-14 11:15 PM 發表

有得揀先至係老闆,完全淘汰競爭對手,對消費者絕不是福,反而會係肉隨鉆板上。完全支持通訊科技升級,但絕不能一間供應商獨大。
有得揀咩!過多幾年啦,其他國家成品都未有,而且大部分尊利糸華為到,我覺得隨咗美國佬,其他國家都放棄多。

引用:
原帖由 zzaa2046 於 2018-12-14 11:24 PM 發表

有得揀咩!過多幾年啦,其他國家成品都未有,而且大部分尊利糸華為到,我覺得隨咗美國佬,其他國家都放棄多。
係 另類 iOS vs Android 之爭,中國人口+ buy 華為5g 地區人口,過唔過 20億(全球人口75億計)?邊一方會係行先幾年嘅 iOS, 邊方面係暫時落後幾年嘅 Android?

引用:
原帖由 醜陋傀儡 於 2018-12-14 11:35 PM 發表

係 另類 iOS vs Android 之爭,中國人口+ buy 華為5g 地區人口,過唔過 20億(全球人口75億計)?邊一方會係行先幾年嘅 iOS, 邊方面係暫時落後幾年嘅 Android?
美國有5G嗎,有建機站消息嗎?蘋果有公報會出産中國5G制式手機嗎?中國起緊機站隨時明年用得啦!
簡單D講以前香港出4G,你當時如果要買新機,你會唔再買番3G新機呀!

引用:
原帖由 具陽哥 於 2018-12-14 22:43 發表

係咪都要被人監控
梗係唔被終共監控啦
港人就係有你呢的咁奇特的人
阿媽唔監察得自己
隔離屋個鬼佬監察就露底比佢睇都開心

引用:
原帖由 123haha123 於 2018-12-14 08:51 PM 發表
好想知道徐華為外。重有咩電信公司可以提共5G
暫時未有

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-12-14 09:12 PM 發表
美國一呼,歐澳日應~
兩三年後轉走左個儍嘅總統,先至知道自已柒撚左

現在得返非洲? 😰

唔用華為係佢地損失,華為5G設備平其他好多,數以倍計,用華為的話幾千億可以完成,用其他供應商你預計要幾萬億,另外就係時間,當中國行咗5G有10年,其他國家的5G才剛起步,基本所有中國大企業就有龐大優勢在物聯網,新生消費模式,AI AR商業應用,農業地震氣象監測系統,各個領域他們都會落後。

事實上中國科技發展非常快速,影響力與日俱增,不過過分吹捧有害無益,例如殲20輾壓F-22,遼寧號遠勝福特號等⋯

美國咁驚用華為5G,
可能係用咗5G,
佢地冇得監聽其它盟友!

中國、俄羅斯、歐盟,都係唔信 GPS。

引用:
原帖由 DICK~DICK 於 2018-12-14 09:02 PM 發表
白人只希望自己人可以監視自己,其他人種有或可能都不可以,證明西方根本就沒民主,因為一開始就歧視其他人
民主只應用在自己人,無包括其他人喎。耶蘇都係愛信徒咋。包括其他人個啲叫做大愛。

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2018-12-15 06:44 AM 發表

港人就係有你呢的咁奇特的人
阿媽唔監察得自己
隔離屋個鬼佬監察就露底比佢睇都開心
認賊作媽你都真係小有
因住共慘黨玩到你仲慘過劉曉波李旺陽呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]