• 瀏覽: 106,250
  • 回覆: 1,050
  • 追帖: 1
+15
4名港人兩年前於菲律賓被控製毒,今早(14日)判決,全部判藏毒罪名成立,被判終身監禁及罰款500萬比索(約74萬港元),

為何冇人出黎叫放人?係咪因為佢地唔係有$人?ㄧ或佢地少塊野?

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 1214_00822_001.html

引用:
原帖由 聖公會 於 2018-12-14 12:22 PM 發表

梁政協副主席貪污都冇事
點解唔講全名?

引用:
原帖由 聖公會 於 2018-12-14 12:22 PM 發表

梁政協副主席貪污都冇事
犯咗邊條貪污罪

引用:
原帖由 聖公會 於 2018-12-14 12:27 PM 發表

梁振英
全句啦

之前運木雕條傻仔死刑未?

四疑犯揾錯班柒頭反對派幫手了,香港人請記著,如遇外交問題,請揾香港中聯辨幫手吧!班柒頭心知與中聯辨關係不好,就自己盲撞去菲律賓講數,柒頭疴篤尿自己照照鏡啦!以為自己獨白可以攪掂?低能白痴民主派! 不自量力反對派!

死在菲律賓,終老病死

凃僅申累人累物!

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2018-12-14 12:15 PM 發表
4名港人兩年前於菲律賓被控製毒,今早(14日)判決,全部判藏毒罪名成立,被判終身監禁及罰款500萬比索(約74萬港元),

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181214/photo/bkn-20181214114043532-1214_00822_001_01b.jpg?20181214120832

為何冇人出黎叫放人?係咪因為佢地唔係有$人?ㄧ或佢地少塊野?

新聞 ...
唔洗打靶已經偷笑

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2018-12-14 12:28 PM 發表

犯咗邊條貪污罪
由鳩幾條傻仔死唔斷氣啦,佢地已經食唔到飯瞓唔到覺喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]