• 瀏覽: 2,146
  • 回覆: 25
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
1.2億美元一架都不貴

引用:
原帖由 輪皇 於 2018-12-14 10:07 AM 發表
1.2億美元一架都不貴
20架三年跌兩架死兩個飛行員, 意外率咁低梗係唔貴.

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-14 11:55 AM 發表

20架三年跌兩架死兩個飛行員, 意外率咁低梗係唔貴.
你點知跌左2架?

引用:
原帖由 輪皇 於 2018-12-14 11:57 AM 發表

你點知跌左2架?
不要問,只要信

你唔信都唔緊要,亦唔會有證據,
up左就完全任務有錢收

引用:
原帖由 輪皇 於 2018-12-14 10:07 AM 發表
1.2億美元一架都不貴
衰在冇人預佢咁快攪店
Budget都未攪,買左嗰啲10/11/16又要找數.....

J20服役近2年,目前據推測只生產了20架左右,意外地慢,好可能是出現了技術問題,放慢了生產速度

引用:
原帖由 輪皇 於 2018-12-14 11:57 AM 發表

你點知跌左2架?
兩位J20飛行員証實因公死亡成為烈士, 兩位又咁啱都冇照例行公事應該有的官方新聞稿同追悼會... 第一位仲要係師長. 同一師既另一位師長死亡都有軍委副主席出席既追悼會. 冇野隠瞞要咁? 又咁啱兩位都係J20 飛行員?

如果J-20 未能大量制造
可能軍方應該呢個版本未夠好
改良後再大造

052C,未夠好,只造了6隻
052D,比較好,造了10幾隻
055,已經理想,可以開 turbo造

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-14 05:32 PM 發表

兩位J20飛行員証實因公死亡成為烈士, 兩位又咁啱都冇照例行公事應該有的官方新聞稿同追悼會... 第一位仲要係師長. 同一師既另一位師長死亡都有軍委副主席出席既追悼會. 冇野隠瞞要咁? 又咁啱兩位都係J20 飛行員? ...
這是你個人猜測,有沒有任何媒體或網上新聞?

中國最勁係只做不說

而家又將j20縮回四代機?之前話係五代機架,仲要將f35降為第四代一齊比

一年廿四架好多來㗎

引用:
原帖由 南宮老人 於 2018-12-15 02:17 AM 發表
而家又將j20縮回四代機?之前話係五代機架,仲要將f35降為第四代一齊比
依家仲要問呢個問題證明你係軍盲,唔好問我點解自己上網搵吓資料

引用:
原帖由 自行車專用 於 2018-12-15 02:59 AM 發表

依家仲要問呢個問題證明你係軍盲,唔好問我點解自己上網搵吓資料
我都費事同你講

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]