• 瀏覽: 54,920
  • 回覆: 366
  • 追帖: 6
+3
年輕有為,獨立思考,關心社會,熱愛民主

「咁嗰79日慣咗見女就插嘛!」

讀大學=有品有人性???  

9官傻得很

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2018-12-13 04:11 PM 發表
不過本性凶殘, 非姦即盜

「本土」真係「扑嘢第一、法律第二」,中出即飛、社會淫渣。

我知,我知,一定係好可惡嘅赤共錯,因為發明咗好邪惡嘅 QQ。
引用:
原帖由 曹木各 於 2018-12-13 04:09 PM 發表

34歲打鼓男導師透過通訊程式QQ,於2015年認識當年僅13歲的女學生,二人相識5個月後成為情侶,拍拖剛剛1個月,男導師即帶女生到他工作的工廈band房,在無戴避孕套下與 ...

佔領吊鐘、我要真中出。
引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2018-12-13 04:11 PM 發表

辯方指被告於2015年那次非禮前科之後,便開始返教會懺悔

二人於去年再相約到酒店性交,當時少女年僅15歲

懺咩悔? 返教會懺悔都好信?

被告過往有兩次非禮前科,但辯方指被告於2015年那次非禮前科之後,便開始返教會懺悔,今日有不少教友到庭支持。

又揾耶撚做擋箭牌

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2018-12-13 04:13 PM 發表
讀大學=有品有人性???  

9官傻得很
學岱岱講,係呀,佢係我條女!

但辯方指被告於2015年那次非禮前科之後,便開始返教會懺悔,今日有不少教友到庭支持。

根本入教會搵目標啦, 懺咩9悔

色字頭上一把刀

引用:
原帖由 曹木各 於 2018-12-13 04:09 PM 發表
?20181213152309

34歲打鼓男導師透過通訊程式QQ,於2015年認識當年僅13歲的女學生,二人相識5個月後成為情侶,拍拖剛剛1個月,男導師即帶女生到他工作的工廈band房,在無戴避孕套下與 ...
所以香港法院之上有人大,法官無可能審到共產黨的官,佢地個個都搞女甚至孫女的年齡女仔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]